
Ingrediënten:
Uit onzen hof
- Ui
- Sjalot
- Zilveruitjes
- Pijpajuin
- Wortelen
- Verschillende soorten paprika
- Verschillende soorten pepers
- Allerlei soorten tomaten
- Peterselie
- Tijm
- Look
- Laurier
- Basilicum
- Verschillende soorten salade
- Rode ui
Andere
- Rundsstoverij
- Boter
- Tafelbier
- Brood
- Mosterd
- Maizena
- Azijn
- Eieren
- Bloem
- Tarwegries
- Paneermeel
- Olie
- Citroen
- Peper
- Zout
- Soorten kruiden
- Muskaatnoot
Bereidingswijze:
- Stoofvlees kruiden en aanbakken
- Aanbaksel met ui en sjalot losroeren
- Afblussen met bruin tafelbier
- Boterham met mosterd toevoegen
- Laten sudderen
- Groenten snijden en volgens gaartijd toevoegen
- Zilveruitjes toevoegen
- Laten sudderen
- Tomaten toevoegen
- Spätzledeeg klaarmaken
- Zure salade klaarmaken
- Chapelure bruinen
- Spätzle koken
Bereidingstijd: 6 uur. Goulash moet 4 uur pruttelen
geschreven op 26 oktober 2016