Spring naar inhoud

Lut en Lieve

Het goeie leven

Goulash met spätzle en zure salade

Ingrediënten:

Uit onzen hof

  • Ui
  • Sjalot
  • Zilveruitjes
  • Pijpajuin
  • Wortelen
  • Verschillende soorten paprika
  • Verschillende soorten pepers
  • Allerlei soorten tomaten
  • Peterselie
  • Tijm
  • Look
  • Laurier
  • Basilicum
  • Verschillende soorten salade
  • Rode ui

Andere

  • Rundsstoverij
  • Boter
  • Tafelbier
  • Brood
  • Mosterd
  • Maizena
  • Azijn
  • Eieren
  • Bloem
  • Tarwegries
  • Paneermeel
  • Olie
  • Citroen
  • Peper
  • Zout
  • Soorten kruiden
  • Muskaatnoot

Bereidingswijze:

  • Stoofvlees kruiden en aanbakken
  • Aanbaksel met ui en sjalot losroeren
  • Afblussen met bruin tafelbier
  • Boterham met mosterd toevoegen
  • Laten sudderen
  • Groenten snijden en volgens gaartijd toevoegen
  • Zilveruitjes toevoegen
  • Laten sudderen
  • Tomaten toevoegen
  • Spätzledeeg klaarmaken
  • Zure salade klaarmaken
  • Chapelure bruinen
  • Spätzle koken

Bereidingstijd: 6 uur. Goulash moet 4 uur pruttelen

geschreven op 26 oktober 2016
VRTNU VRTNU VRTNU