Spring naar inhoud

Peter en Tine

Ingrediënten:

  • Halfvolle melk
  • Droge gist
  • Rietsuiker
  • Glutenvrije bloem
  • Zeezout
  • Ei
  • Bicarbonaat
  • Appelcider azijn
  • Olijfolie -Courgette
  • Mozzarella
  • Cheddar
  • Parmezaan
  • Italiaanse kruidenmix : basilicum, oregano, thijm, marjolein, rozemarijn & salie
  • Look
  • Tomaten
  • Chilipepers
  • Ui
  • Verse kruiden
  • Rucola
  • Courgettebloemen

Bereidingswijze (+/- 4u):

  • Het basisdeeg bereiden
  • De geraspte courgette en geraspte kazen mengen met het deeg
  • Laten rijzen van het deeg tot dubbele dikte
  • Tijdens het rijzen de pastasaus bereiden
  • Het gerezen deeg in porties verdelen en uitrollen
  • Het deeg bestrijken met de pastasaus en beleggen met de toppings
  • De pizza’s +/- 15 min in de oven bakken.
  • Vlak voor het serveren nog garneren met ruccola en verse kruiden
geschreven op 19 oktober 2016
VRTNU VRTNU VRTNU