Peter en Tine

Ingrediënten:
- Halfvolle melk
- Droge gist
- Rietsuiker
- Glutenvrije bloem
- Zeezout
- Ei
- Bicarbonaat
- Appelcider azijn
- Olijfolie -Courgette
- Mozzarella
- Cheddar
- Parmezaan
- Italiaanse kruidenmix : basilicum, oregano, thijm, marjolein, rozemarijn & salie
- Look
- Tomaten
- Chilipepers
- Ui
- Verse kruiden
- Rucola
- Courgettebloemen
Bereidingswijze (+/- 4u):
- Het basisdeeg bereiden
- De geraspte courgette en geraspte kazen mengen met het deeg
- Laten rijzen van het deeg tot dubbele dikte
- Tijdens het rijzen de pastasaus bereiden
- Het gerezen deeg in porties verdelen en uitrollen
- Het deeg bestrijken met de pastasaus en beleggen met de toppings
- De pizza’s +/- 15 min in de oven bakken.
- Vlak voor het serveren nog garneren met ruccola en verse kruiden
geschreven op 19 oktober 2016