Spring naar inhoud

Peter en Tine

Ingrediënten:

  • Mosselen
  • Dennenaalden
  • Courgette
  • Bloem
  • Eieren
  • Panko broodkruim
  • Zout
  • Peper
  • Lookpoeder
  • Chilipoeder
  • Daikon
  • Druivenpitolie
  • Sojasaus
  • Gember
  • Riesuiker
  • Zeezout
  • Prinsessenboontjes
  • Bruin bier

Bereidingswijze (+/- 3u):

  • Schik de mosselen, met de zijde die opengaat naar onder, in een soort mozaïek op een grote eiken plank.
  • Bedek de mosselen dan met gedroogde dennenaalden en steek die in brand.
  • Blijf dennennaalden toevoegen tot alle mosselen open zijn.
  • Wapper de assen weg. Daarna zijn de mosselen klaar om te serveren.
  • Bereid de courgette- en daikonfrietjes in de oven.
  • Dompel de prinsessenboontjes in beslag en frituur ze in een pan.
  • Maak de mayonaise vers en breng op smaak gebracht met diverse kruiden.
geschreven op 12 oktober 2016
VRTNU VRTNU VRTNU