Spring naar inhoud

De elfde -en laatste- aflevering

Pompoen & hutsepot

Moestuintips voor de beste pompoenen

Het goeie leven
Pompoenen zijn makkelijk te kweken, gezond én lekker! Vraag je je af hoe je eraan moet beginnen? Bekijk dan snel onze moestuintips!

Wim en Peter berekenen het gewicht van de varkens

Het goeie leven
Wanneer Wim en Peter het gewicht van de varkens proberen berekenen, lijkt dat toch niet zo vlot te gaan als gehoopt. Een hilarische situatie is het gevolg.

Tips en weetjes over pompoenen

Het goeie leven
Pompoenen zijn de dikbuiken van de moestuin én de ideale wintergroenten. Ze bevatten weinig kcal en veel bètacaroteen en vitamine A.

De pompoen, een conservenblik uit de natuur

Het goeie leven
De natuur gaat langzaam aan in rustmodus en Het goeie leven ook. Maar eerst moeten de pompoenen nog uit de moestuin gehaald worden.

Afscheid van Het goeie leven

Het goeie leven
Op de laatste dag nemen de duo's afscheid van elkaar en klinken ze op het goeie leven. Elise zorgt voor de verrassing van de avond en heeft heuglijk nieuws!

Een dekentje voor de winter

Het goeie leven
De herfst laat zich voelen op de weide. Vooraleer de tuin in een diepe winterslaap wegzakt, dekt Wim de moestuin met een dekentje van bladeren toe.

De grootste fans van kolen?

Het goeie leven
Spruitjes zijn heerlijke winterkost en in de zomer is er heerlijke broccoli en bloemkool. Maar ook het koolwitje is er verzot op. Wim vertelt je er alles over.

De riek voor strafste pompoenkwekers

Het goeie leven
Wie verdient de riek voor de beste pompoenkweker? Welk duo heeft de grootste, kleinste , langste, smakelijkste en mooiste pompoenen?

Maak kennis met Het goeie leven

Alles over het programma & presentator Wim Lybaert
VRTNU VRTNU VRTNU