Spring naar inhoud

Hij heeft het gehaald!

Het beste van Tom Waes

Tom bereikt de finish van de Femundlopet

Hij heeft het gehaald! Na een loodzware tocht haalt Tom het einde van de Femundlopet, als 50e van de 95 deelnemers. Het was loodzwaar, want bijna de helft van de teams heeft opgegeven. De emoties laaien dan ook hoog op.

Meer Tom Waes

Toms tips voor Antwerpen

Reizen Waes
Zelfs in zijn eigen heimat kan Tom Waes nog verrast worden. Kom hier te weten welke verborgen parels hij ontdekte in Antwerpen.

Schieten met pompoenen

Reizen Waes
Overal waar je kijkt in Kasterlee zie je pompoenvelden. En die pompoenen dienen niet alleen om op te eten. Tom Waes mag deelnemen aan een unieke wedstrijd.

Een sinjoor met een grote mond

Reizen Waes
Een ontmoeting met een echte sinjoor, daar is Tom Waes van onder de indruk. Helaas is dat niet wederzijds.

Toms tips voor Oost-Vlaanderen

Reizen Waes
"Je hoeft het niet altijd zo ver te zoeken." Dat heeft Tom Waes ook in Oost-Vlaanderen gezien. Ontdek zijn meest verrassende vondsten.

Wie wint het waterbaktornooi?

Reizen Waes
De held van Reizen Waes? Dat is voor een keer niet Tom.

Tom zet een vergeten klassieker terug op de kaart

Reizen Waes
Tom Waes is eerst sceptisch over zijn zelf gevangen 'waterkonijn', maar topchef Kobe Desramaults schotelt hem een culinair hoogstandje voor.

Tom gaat op pad met een rattenvanger

Reizen Waes
Muskusratten zijn een vergeten Oost-Vlaamse culinaire klassieker die Tom Waes graag wil proeven. Maar dan moet hij ze wel eerst kunnen vangen.

Kerncentrale nummer drie

Reizen Waes
Na Tsjernobyl in Oekraïne en Fukushima in Japan, trekt Tom Waes naar zijn derde kerncentrale. Hij zoekt het iets dichter bij huis en gaat kamperen in Doel.

Was het nu Kobe, Jeroen of Dieter?

Reizen Waes
Er wonen nog 20 mensen in de gemeente Doel, maar toch onderhoudt Cecile er al 51 jaar de kerk. Met zo'n zware job is het geen wonder dat ze eens iets vergeet.

Toms tips voor West-Vlaanderen

Reizen Waes
Tom Waes heeft geen seconde spijt dat hij in Vlaanderen moest blijven. Ontdek zijn meest verrassende vondsten in West-Vlaanderen.
geschreven op 28 juni 2017
VRTNU VRTNU VRTNU