Spring naar inhoud

Goedele Devroy nieuwe leading lady van Villa Politica

één

Vanaf donderdag 23 september neemt wetstraatjournaliste Goedele Devroy in Villa Politica de fakkel over van Linda De Win. Dat maakte ze zonet bekend in de eerste De zevende dag van dit seizoen.

Goedele maakt sinds 2004 deel uit van de politieke redactie van VRT NWS, waarvoor ze geregeld verslag uitbrengt vanuit de Wetstraat en heldere duiding geeft bij belangrijke politieke gebeurtenissen. Vanaf eind september mag ze de Belgische politici het vuur aan de schenen leggen in hun eigen arena, rechtstreeks bij de debatten en de vragenuurtjes in het Vlaams en Federaal Parlement. Goedele kan daarbij blijven rekenen op politieke experten die de actualiteit becommentariëren en behapbaar uitleggen.

Ik kijk ernaar uit om de 15 jaar ervaring die ik heb opgebouwd als politiek journalist bij Het Journaal nu in te zetten bij Villa politica. Een live programma in het hart van het democratische debat is een ferme uitdaging.

Goedele Devroy
Goedele Devroy
<

Villa politica, op woensdag om 14u20 vanuit het Vlaams Parlement en op donderdag om 14u45 vanuit het Federaal Parlement op Eén en op VRT NU.

geschreven op 05 september 2021
VRTNU VRTNU VRTNU