Spring naar inhoud

Win een figurantenrol in FC De Kampioenen

F.C. De Kampioenen

Word deel van de geschiedenis

Dit is jouw kans om deel uit te maken van een stukje geschiedenis! Binnenkort starten de opnames van de Kerstspecial van FC De Kampioenen. En misschien maak jij er wel deel van uit, mijn gedacht!

Ben jij een grote Kampioenen-fan? Dan wordt deelnemen voor jou heel simpel. Kies één van de onderstaande iconische clips en speel hem na op een originele manier. Jij kent alle teksten toch al uit het hoofd, niet?

Maak er een video van, zorg dat je zelf in beeld komt en stuur de video door via onderstaand formulier. De deadline is 23 oktober. Daarna kiezen de Kampioenen én de fans de beste inzending, en dus ook wie er vereeuwigd zal worden als figurant in de wel heel bijzondere aflevering. Veel succes!

Stap 1: selecteer één van de onderstaande clips om na te spelen.
Stap 2: upload hier je video.

Let op: de minimumleeftijd voor de figurantenrol is 18 jaar. De opnames vinden plaats op 13, 16 of 17 november, wie deelneemt moet zich op al deze dagen beschikbaar houden. De opname neemt ongeveer een halve dag in beslag.

Wil je op de hoogte blijven van F.C. De Kampioenen?

Wil je het laatste nieuws ontvangen over de Kerstspecial van F.C. De Kampioenen? En misschien wel een figurantenrol winnen? Schrijf je dan vlug in voor de nieuwsbrief van Eén!

geschreven op 06 oktober 2020
VRTNU VRTNU VRTNU