Spring naar inhoud

Exclusief: de jurk van Geike

Eurovisiesongfestival

De eerste foto's van de jurk

De eerste repetitie van Hooverphonic is achter de rug, en de recensies van de pers zijn lovend. Niet in het minst over de jurk van Geike, bezet met zo'n 6.000 Swarovski kristallen.

De band draagt een outfit die volledig bij hun Hooverphonic-stijl past. Zangeres Geike Arnaert was gekleed in een korte zwarte jurk met open rug. De jurk is bezet met talloze Swarovski-kristallen. De kleur van de Swarovski-steentjes op de jurk is gebaseerd op Geikes blauwe ogen. Daarnaast draagt Geike lange laarzen van Adult Antwerp. De outfit werd bedacht door stylist Tom Eerebout, in samenwerking met Maximilian Rittler.

Alex Callier en Raymond Geerts gaan gekleed in een zwart kostuum van het Belgische label Café Costume. Raymonds hoed is ontworpen door Elvis Pompillo. Ook deze styling werd verzorgd door Tom Eerebout.

Eerder gaf Tom Eerebout ons al een sneak peek met zijn eerste schetsen voor de jurk. Tom werkt al jarenlang samen met sterren als Kylie Minogue en Lady Gaga, voor wij hij al tientallen opvallende outfits bedacht. In 2019 werd hij samen met Sandra Amador uitgeroepen tot meest gezaghebbende stylist door het magazine Hollywood Reporter.

geschreven op 08 mei 2021
VRTNU VRTNU VRTNU