Spring naar inhoud

Eliot zingt Wake up op het Eurovisiesongfestival

Eurovisiesongfestival

Net voor het radiojournaal van 8 uur ontdekten de MNM-luisteraars als eersten hoe het nummer klinkt waarmee Eliot in mei naar het Eurovisiesongfestival in Tel Aviv trekt om er de Belgische kleuren te verdedigen.

Wake up is een electropop-nummer met een oproep om wakker te worden en samen te vechten voor de toekomst van onze planeet. Eliot was te gast in De grote Peter van Veire Ochtendshow en vertelde hoe opgetogen hij is om ons land te mogen vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival en hoe opgelucht hij is nu hij eindelijk zijn nummer kan delen met de rest van de wereld.

"Ik ben blij dat mijn song eindelijk uitkomt. Ik ben niet zenuwachtig, eerder opgelucht dat iedereen mijn lied nu kan horen"

Eliot
Eliot
<

De videoclip van het nummer is meer esthetisch dan een echt verhaal en heeft als voornaamste taak de muziek visueel te ondersteunen.

Op dinsdag 14 mei kan iedereen Eliot live aan het werk zien tijdens de halve finale, die uitgezonden wordt op Eén. Commentaar wordt verzorgd door Peter Van de Veire.

geschreven op 28 februari 2019
VRTNU VRTNU VRTNU