Spring naar inhoud
Eén

Win tickets voor avant-première van The snowman

Michael Fassbender (X-Men-films, Inglourious Basterds) is inspecteur Harry Hole in de ijzingwekkend thriller The Snowman. Wanneer Harry Hole de vermissing van een vrouw tijdens de eerste sneeuwval van de winter onderzoekt, vreest hij dat een ongrijpbare seriemoordenaar weer actief is. Met de hulp van een briljante nieuwe collega legt de agent een verband tussen zaken van tientallen jaren geleden en deze lugubere nieuwe zaak. Ze moeten de gewetenloze dader opsporen voordat het weer gaat sneeuwen en hij opnieuw zal toeslaan.

Naast Michael Fassbender zie je ook Rebecca Ferguson, Charlotte Gainsbourg en J.K. Simmons in de hoofdrollen. De film is gebaseerd op de bestseller van de Noorse schrijver Jo Nesbø.

De film gaat op dinsdag 14 november om 20.00u. in Kinepolis Antwerpen in avant-première en jij kan erbij zijn! Beantwoord de wedstrijdvraag en wie weet zien we je tijdens één @ the movies.

Deze wedstrijd is helaas al afgelopen, maar door een vergissing werd de link toch meegenomen in onze nieuwsbrief. Onze excuses daarvoor.

Je kan wel nog meespelen met deze wedstrijden:

geschreven op 06 november 2017
VRTNU VRTNU VRTNU