Spring naar inhoud
Eén

Win een duoticket voor De notenkraker

Dé kerstklassieker allertijden

Geen eindejaar zonder dé prachtige kerstklassieker De Notenkraker. Dit ultieme kerstballet op muziek van Tchaikovsky is gebaseerd op het sprookje ‘De Notenkraker en de Muizenkoning’ en zal ook dit jaar vele harten verwarmen en balletliefhebbers doen wegdromen.

Verwacht je aan een magisch ballet waarin dromen en realiteit in elkaar overvloeien, sneeuwvlokjes dansen en liefde wordt gevonden waar je het niet verwacht. Dit alles in een prachtige choreografie gedanst door het National Theatre Belgrade.

We zijn uitgenodigd op het rijkelijk kerstfeest van de familie Stahlbaum. Clara krijgt er een houten notenkrakerpop die ’s nachts tot leven komt en haar meeneemt op een ongelooflijk avontuur. De Notenkraker verandert in een knappe prins en samen vechten ze met het leger van de Muizenkoning en dansen ze door Snoepgoedland. De volgende ochtend ontwaakt Clara als uit een mooie droom… Maar was het wel een droom?

Tickets en info : www.30jaarmusichall.be

Beantwoord onze wedstrijdvraag en maak kans op een duoticket voor de voorstelling op woensdag 2 januari in Stadsschouwburg Antwerpen.

geschreven op 13 november 2018
VRTNU VRTNU VRTNU