Spring naar inhoud
Eén

Win een duoticket voor de avant-première van Grenslanders

Op het Filmfestival Oostende

Op zaterdag 7 september stelt Koen De Bouw de nieuwe reeks Grenslanders voor in exclusieve avant-première. Hij doet dat op het Filmfestival van Oostende in het gezelschap van de Nederlandse hoofdrolspeelster Jasmine Sendar, Wim Willaert en Sebastien Dewaele.

Het verhaal

Belgisch gerechtspsychiater Bert Dewulf trekt zich het lot aan van een mysterieus Afrikaans meisje dat dolend werd aangetroffen in de grensstreek tussen West-, Oost- en Zeeuws-Vlaanderen. Op hetzelfde moment onderzoekt de Nederlandse politie-inspecteur Tara Dessel een bloederige schietpartij op een plezierjacht. Al snel blijkt er een verband te zijn tussen beide zaken. Wanneer Tara en Bert zich samen in de zaak vastbijten, ontdekken ze dat de inwoners van het grensgebied tussen Vlaanderen en Nederland al eeuwenlang op hun eigen manier omgaan met vreemdelingen. De Grenslanders verbergen ook geheimen die het daglicht nooit mogen zien...

De cast

De hoofdrollen in de reeks worden vertolkt door Koen De Bouw en de Nederlandse actrice Jasmine Sendar. Ook Wim Willaert, Herwig Ilegems en Sebastien Dewaele maken deel uit van de cast.

Grenslanders: vanaf 8 september elke zondag om 21.00 uur op Eén.

geschreven op 12 augustus 2019
VRTNU VRTNU VRTNU