Spring naar inhoud

Waar is Mark?

één

Een zoektocht van Lidewij

Wat als je je allereerste liefje plots mist? Het overkomt Lidewij. Een verhaal over liefde, maar over nog zoveel meer dan dat. Waar is Mark?

Lidewij Nuitten kondigde in Vandaag aan dat ze werkt aan een nieuw programma. Daarvoor is ze op zoek naar haar allereerste jeugdliefde Mark, waar ze begin jaren 2000 op verliefd was.

Ondertussen is het twintig jaar later, maar Lidewij is die eerste verliefdheid nooit vergeten. Ze vraagt zich af hoe het intussen met Mark is.

En hierbij roept ze de hulp in van heel Vlaanderen.

Lidewij: “Ik heb niet zo veel herinneringen aan hem, maar ik weet dat het op een sportkamp in de Kempen was. We moeten beiden een jaar of acht à negen geweest zijn toen de vonk oversloeg. Ik zie ons nog kusjes naar elkaar gooien vanuit onze stapelbedjes, dus de liefde was zeker wederzijds.”

Lidewijs zoektocht naar de man is intussen al drie maanden bezig, maar voorlopig zonder veel geluk. Daarom roept ze nu de hulp in van heel Vlaanderen. Mark (of Marc) is een zwarte man tussen 26 en 30 jaar oud, met blanke ouders. Lidewij ontmoette hem begin jaren 2000 op een sportkamp in de Kempen, wellicht op een voetbalkamp in de Hoge Rielen.

Ken jij Mark, of herkent iemand zich misschien in deze beschrijving? Dan kan je dit aan Lidewij doorgeven via waarismark@een.be.

geschreven op 11 november 2020
VRTNU VRTNU VRTNU