Spring naar inhoud

Supporter met ons voor de Rode Duivels

één

2.449.939 kijkers zagen zondagavond op Eén hoe de Rode Duivels zich op het EK voetbal voorbij Portugal vochten. 2.384.670 fans keken live, en daarna tikte dat aantal nog wat aan. Hiermee is de uitzending het tweede meest bekeken programma ooit! En de Rode Duivels zijn nog lang niet uitgespeeld.

De volgende duels

Op vrijdag 2 juli om 21u00 gaan de Rode Duivels de confrontatie aan tegen het ijzersterke Italië. Als de Rode Duivels de Italianen in de spreekwoordelijke pan hakken, dan spelen ze op dinsdag 6 juli om 21u00 hun halve finale in Londen. De tegenstander is dan de winnaar van het duel tussen Spanje en Zwitserland.

Wie ze in de finale tegenkomen is nog koffiedik kijken. Later vandaag kan je kijken naar de matchen Engeland-Duitsland en Zweden-Oekraïne. Samen met Tsjechië en Denemarken is een van hen sowieso de te kloppen tegenstander in de finale. Maar zover zijn we nog niet. Laat Italië maar een poepje ruiken, Duivels!

De nederlaag van Frankrijk

Wie de Rode Duivels zeker niet zullen tegenkomen is Frankrijk. Na een razendspannende match tegen Zwitserland moesten ze tijdens de penalties toch de duimen leggen. In Villa Sporza vatten Karl en zijn gasten de wedstrijd samen.

Leer de Rode Duivels beter kennen

Tijdens het EK trekt Danira met haar bankje door Vlaanderen. Bekende en minder bekende Vlamingen komen op haar bank zitten en beleven het EK elk op hun eigen manier. Samen met al haar bankzitters vuurt Danira de Rode Duivels aan om hopelijk de Europese droom waar te maken!

geschreven op 29 juni 2021
VRTNU VRTNU VRTNU