Spring naar inhoud

Samen tegen kanker tijdens walk the talk

één

Het wandelevent Walk the talk dat we samen met Kom op tegen kanker organiseerden op 18 en 19 april, stellen we uit naar het najaar. De nieuwe data worden later gecommuniceerd. Wie al een ticket heeft besteld, wordt via mail op de hoogte gehouden over de nieuwe plannen.

Ook de programmaweek met specials van Durf te vragen, Factcheckers, Buurman, wat doet u nu? en A day to remember (in de week van 13 april) verschuift naar het najaar, net als het KBC-belpanel.

Elk jaar krijgen meer dan 40.000 mensen de diagnose kanker. Eén en Kom op tegen Kanker lanceren daarom Walk the Talk, een project waarbij alle Vlamingen aangemoedigd worden om te wandelen en te praten over kanker.

Wandelen tegen kanker

Eén en Kom op tegen Kanker nodigen iedereen uit om mee te stappen tegen kanker tijdens het wandelweekend op 18 en 19 april in en rond natuurgebied de Vijvers in Averbode. Walk the Talk wordt een unieke ervaring voor het hele gezin. Een combinatie van de prachtige natuur, een verrassende beleving onderweg en 's middags een spetterende show van de Miguel Wiels-band en gasten. Peter Van de Veire zorgt voor de presentatie.

Vier unieke afleveringen

Walk the Talk is meer dan wandelen. Naast stappen tegen, wordt er ook gepraat over kanker. Van maandag 13 tot vrijdag 17 april zendt Eén vier unieke afleveringen uit. In Durf te vragen, Factcheckers, Buurman, wat doet u nu? en A Day to Remember worden sterke verhalen gebracht van patiënten, overlevers en mensen die een dierbare verloren hebben.

geschreven op 03 maart 2020
VRTNU VRTNU VRTNU