Spring naar inhoud

Samen tegen kanker tijdens walk the talk

één

Hoe microscopisch klein het coronavirus ook is, grote gevolgen heeft het. Zo ook voor Walk the Talk, het wandelinitiatief van Eén en Kom op tegen Kanker. Dat zal uiteindelijk toch geen nieuwe datum meer kunnen krijgen dit najaar. Wél zetten we Walk the Talk graag opnieuw op de planning in 2021.

Met spijt in het hart hebben we gisteren deze beslissing genomen. In het belang van de volksgezondheid willen onze organisaties niet het risico nemen om zoveel mensen, waaronder ook (ex-)patiënten en zorgverleners, bij elkaar te brengen. En dat op een evenement met een gezondheidsdoel als missie. Het is in deze coronatijden de enige beslissing die 100% verantwoord is.

Krijg je het geld van je tickets graag terug? Gelieve ons dat te laten weten voor 24 mei 2020 door ons jouw tickets per kerende terug te mailen. We betalen je dan binnen de 4 weken terug.

Kregen we van jou geen seintje voor 24 mei? Dan beschouwen we jouw aankoopbedrag voor de tickets als een donatie aan Kom op tegen Kanker. Onze oprechte excuses voor het ongemak en dank voor jullie begrip. Zodra we meer concrete informatie hebben, houden we jou meteen op de hoogte over Walk theTalk 2021.

Warme groeten, Eén & Kom op tegen Kanker

Walk the talk?

Elk jaar krijgen meer dan 40.000 mensen de diagnose kanker. Eén en Kom op tegen Kanker lanceren daarom Walk the Talk, een project waarbij alle Vlamingen aangemoedigd worden om te wandelen en te praten over kanker.

Wandelen tegen kanker

Eén en Kom op tegen Kanker nodigen iedereen uit om mee te stappen tegen kanker tijdens het wandelweekend op 18 en 19 april in en rond natuurgebied de Vijvers in Averbode. Walk the Talk wordt een unieke ervaring voor het hele gezin. Een combinatie van de prachtige natuur, een verrassende beleving onderweg en 's middags een spetterende show van de Miguel Wiels-band en gasten. Peter Van de Veire zorgt voor de presentatie.

geschreven op 03 maart 2020
VRTNU VRTNU VRTNU