Spring naar inhoud

Primeur: de nieuwe trailer van Urbanus: de Vuilnisheld

één

Op 27 februari 2019 komt 'Urbanus: de Vuilnisheld' in de zalen! Bekijk hier in primeur de trailer waarin de gekke figuurtjes uit Tollembeek helemaal tot leven komen.

Het verhaal

In ‘Urbanus: de Vuilnisheld’ sluiten de volwassenen van Tollembeek een lucratieve deal met een schimmige Rus (bankier Jef Patat, vermomd als Igor De Rus): gedurende een jaar mag Igor gevaarlijk afval komen storten in Tollembeek en de inwoners zullen hiervoor grof betaald worden. Urbanus ziet hierin dé kans om een joekel van een verlovingsring te kopen om te kunnen trouwen met Juf Pussy. Maar uiteraard loopt alles in het honderd wanneer de kinderen in opstand komen tegen het plan van de volwassenen.

Sterrencast

Voor de stemmen van de personages werd een mooie cast verzameld: Urbanus is uiteraard Urbanus, Ben Segers is de hond Nabuko Donosor, Sven De Ridder is bromvlieg Amedee, Frances Lefebure is Juf Pussy, Sien Eggers is moeder Eufrazie, Ron Cornet is vader Cesar, Ludo Hellinx is Jef Patat, Pieter Embrechts & Dimitri Leue zijn wijkagenten René & Modest, Koen Van Impe is Meneer Pastoor, Tom Van Dyck is Dokter Schrikmerg, Tuur Verelst, Thijs Antonneau en Wout Verstappen zijn schoolvriendjes Dikke Herman, Botswana & Pinnekeshaar, Mark Verstraete is Meester Kweepeer en Anke Helsen is Madam Pif.

De film is vanaf 27 februari 2019 te zien in de bioscoopzalen.

geschreven op 04 december 2018
VRTNU VRTNU VRTNU