Spring naar inhoud

Philippe Geubels presenteert nieuwe humoristische panelquiz

één

Is er een dokter in de zaal?

Philippe Geubels ken je als een volbloed comedian, maar wist je al dat hij ook een wandelende medische encyclopedie is? Sommige mensen kennen alle afleveringen van F.C. De Kampioenen van buiten, Philippe kent volledige bijsluiters van medicamenten uit zijn hoofd. Met dat verborgen talent kan je volgend jaar kennismaken in Is er een dokter in de zaal?, een humoristische panelquiz over het belangrijkste onderwerp ter wereld: onze gezondheid. Met Philippe Geubels als host.

In de nieuwe quiz gaat hij samen met vier bekende panelleden in diverse rondes op zoek naar antwoorden op allerlei gezondheidsvragen, serieuze en luchtige. Philippe en zijn gasten zullen zich buigen over alles wat met gezondheid te maken heeft, van nieuwe medicijnen tot vergeten groenten. De panelleden proberen de vragen correct te beantwoorden al is een gezonde dosis humor nooit ver weg. En als niemand het nog zeker weet, dan kunnen ze altijd die ultieme vraag stellen: is er een dokter in de zaal? En ja, dat blijkt ook het geval te zijn. Is er een dokter in de zaal? wordt een ontspannend programma waar je iets van kan opsteken.

“Iedereen is bezig met gezondheid, maar we hebben er ook allemaal ons eigen idee over. Dat leek me een heel interessant vertrekpunt voor een quiz. Wie weet wat leer ik nog bij?”

Philippe Geubels
Philippe Geubels
<

Er komt ook een Nederlandse versie van de quiz, met Philippe Geubels als presentator en in hetzelfde decor, maar met Nederlandse panelleden. Daarvoor werken Eén en producent Pretpraters samen met de Nederlandse zendergroep RTL.

Is er een dokter in de zaal? wordt op Eén uitgezonden in het voorjaar van 2019.

geschreven op 08 oktober 2018
VRTNU VRTNU VRTNU