Spring naar inhoud

Opnames Over water gaan binnenkort van start

één

Scenario van Tom Lenaerts en Paul Baeten Gronda

Binnenkort starten de opnames van de nieuwe fictiereeks Over water, geschreven door Tom Lenaerts en Paul Baeten Gronda.

Een reeks over een gevallen TV-ster uit het Antwerpse met een drankprobleem. Natuurlijk is dat niet autobiografisch, enfin ….toch niet alles.

Tom Lenaerts
Tom Lenaerts
<

Over water draait rond John Beckers, ooit Vlaanderens favoriete tv-ster. Hij heerste tijdens zijn gloriedagen over het kleine scherm en het publiek sloot hem in het hart. Maar zware verslavingen aan drank en gokken sleurden hem mee naar een duister dal en John verloor bijna alles wat hij had opgebouwd. Populariteit, vrienden en succes verdwijnen sneller dan ze kwamen.

John krijgt van zijn vrouw en hun twee kinderen een allerlaatste kans om zijn leven weer op de rails te krijgen en hun vertrouwen terug te winnen. Na een zoveelste verblijf in rehab gaat John dan ook met vernieuwde moed aan de slag bij de firma van zijn schoonvader. De tv-vedette gaat voor de haven werken. En dat gaat met vallen en opstaan.

Maar zal John Beckers zijn oude demonen in bedwang kunnen houden en proberen te weerstaan aan nieuwe verleidingen in deze nieuwe, bikkelharde wereld? Kan hij zo het vertrouwen en de liefde van vrouw en kind terugwinnen?

De cast

geschreven op 18 april 2017
VRTNU VRTNU VRTNU