Spring naar inhoud

Kijk mee naar One World: Together at home

één

Beleef dit samen met de rest van de wereld

Beleef dit unieke tv-benefietconcert samen met de rest van de wereld

Superster Lady Gaga wil graag haar steentje bijdragen in de strijd tegen het coronavirus. Meer dan ooit kan muziek mensen samenbrengen, al is dat enkel figuurlijk deze keer. Samen met de wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en Global Citizen brengt ze de grootste artiesten virtueel samen voor een uniek tv-benefietconcert 'One World: Together at Home'.

Lady Gaga - Smile

Grote namen als Elton John, Billie Eilish, Paul McCartney en zelfs onze eigenste Angèle verbinden de wereld live vanuit hun huis. Zij willen hiermee vooral gezondheidswerkers over de hele wereld een hart onder de riem steken. Lady Gaga is de gastvrouw van dienst en wordt hierbij ondersteund door verschillende grote talkshownamen zoals Jimmy Kimmel en Jimmy Fallon. Niet enkel de artiesten staan in de schijnwerpers, tussen de optredens door komen ook de verhalen van verschillende artsen, verplegers en gezinnen aan bod.

Elton John - I'm still standing

De opbrengst van het evenement wordt gebruikt om de wereld te voorzien van mondmaskers en andere essentiële benodigdheden. Ook goede doelen die voedsel, onderdak en gezondheidszorg aanbieden aan zij die het nodig hebben, zullen delen in de opbrengst.

Paul McCartney - Lady Madonna

De huiskamerconcerten werden in Amerika op zaterdagavond om 20u Belgische tijd gestart, en gingen zo'n zes uur lang door. Het hele gebeuren werd afgesloten met een twee uur durende show. Die show kan je op zondag 19 april om 21u55 bekijken op Eén.

geschreven op 19 april 2020
VRTNU VRTNU VRTNU