Spring naar inhoud

Nieuw: Wereldburgers

één

Soe Nsuki maakt eerste programma voor Eén

Antwerpse comedienne Soe Nsuki maakt haar eerste programma voor Eén. Dit doet ze samen met Tine Troch (die je kent van Iedereen beroemd).

Soe is comedienne, Antwerpenaar en binnenkort 30 jaar. En dat gaat ze vieren!

Ze is een dubbelbloed: haar mama komt van België en haar papa van Congo. Soe voelt zich Belg, ze is hier ook geboren, maar de rest van haar familie woont verspreid over de hele wereld.

Soe Nsuki

In dit nieuwe programma gaat Soe op zoek naar de verhalen van haar familie om ze dan meteen ook uit te nodigen voor haar feest.

Soe is benieuwd naar wie haar familie is en waar ze wonen, leven, werken,... Want uiteindelijk, als je roots niet in je woonplaats liggen, blijf je dan altijd ‘vreemd’?

Tine Troch, die je kent als reporter van Iedereen beroemd en maker van onder andere de rubriek De DJ, regisseert het programma.

Tine is een goede vriendin van Soe en het is dan ook een gedroomde combinatie om het talent van Soe te koppelen aan dat van Tine.

Het programma is een productie van Pretpraters, het creatieve bedrijf achter o.a. Philippe Geubels, Jens Dendoncker en dus ook Soe Nsuki.

geschreven op 06 september 2018
VRTNU VRTNU VRTNU