Spring naar inhoud

Kom jij naar Night of the proms?

één

Op 22 en 23 november is Night of the proms al aan zijn 35ste editie toe en dat wordt gevierd met een affiche vol topartiesten. Van Ronan Keating tot Bart Peeters, je zal je geen seconde vervelen.

Vaste waarden

Al 35 jaar staat Night of the Proms garant voor een prachtige combinatie van klassieke en hedendaagse muziek. Het Antwerp Philharmonic Orchestra en koor Fine Fleur zorgen voor de begeleiding en ook Mr. Proms himself John Miles mag natuurlijk niet ontbreken.

Bart Peeters als gastheer en zanger

Bart Peeters gaat een druk najaar tegemoet. De muzikant geeft niet minder dan 7 Deluxe-concerten in de Lotto Arena. Daar voegt hij nu dus ook zijn rol aan toe van gastheer en zanger bij Night of the Proms in het Sportpaleis.

Ik vind het een hele eer dat men mij deze vraag stelde en ik moest er eigenlijk niet lang over nadenken. Voor mij voelt het als thuiskomen. Night of the Proms staat na al die jaren nog altijd voor een zeer kwalitatief concept en daar nog eens deel van mogen uitmaken stemt mij gelukkig.

Bart Peeters
Bart Peeters
<

Internationale topartiesten

Na 20 jaar keert de Frans-Canadese sopraan Natalie Choquette terug naar het Sportpaleis. Een gelukkig weerzien voor de velen die in 1999 proefden van haar komische show. Maxi Jazz, wereldberoemd geworden als frontman van Faithless, is voor het eerst te gast op Night of the Proms. Hij zal zijn wereldsuccessen brengen, samen met Antwerp Philharmonic Orchestra en koor Fine Fleur.

Na een Duitse tournee met Night of the Proms in 2016 komt Ronan Keating nu ook met zijn grootste hits naar Antwerpen. De 42-jarige Ier met zijn onmiskenbare stem zit ondertussen 26jaar in het vak en kan terugblikken op heel wat successen en hoogtepunten, zowel met Boyzone als met zijn solocarrière.

Het Britse 10cc is één van de meest inventieve en invloedrijke bands uit de popgeschiedenis. De groep verkocht in bijna een halve eeuw meer dan dertig miljoen platen. Megahits als ‘Donna’, ‘The Wallstreet Shuffle’,‘I’m Not In Love’ en ‘Dreadlock Holiday groeiden uit tot Evergreens.

Night of the Proms, 22 en 23 november in Sportpaleis Antwerpen

geschreven op 22 september 2019
VRTNU VRTNU VRTNU