Spring naar inhoud

Kamal helpt jouw bedrijf in zijn nieuwe programma

één

Schrijf je zaak in

Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak (werktitel) met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

Kamal is namelijk niet enkel comedian en presentator, maar in de eerste plaats docent bedrijfseconomie aan de KDG Hogeschool. Bovendien is hij ondernemer in hart en nieren: anderhalf jaar geleden startte hij zijn eigen zaak Donutello en bouwde het op tot een succes met verschillende vestigingen.

In De zaak wil Kamal ondernemers helpen die in de problemen zitten. Hij roept hierbij de hulp in van zijn netwerk. Samen met hen gaat hij op zoek naar een oplossing.

We zoeken ondernemers met een grote passie voor hun product en mensen. Bijvoorbeeld een kleine snoepfabriek die heel lang goed draaide, maar de laatste jaren hun omzet sterk ziet dalen. Ik wil kijken waaraan dat ligt en hoe we die mensen aan het werk kunnen houden.

<

Ben jij een ondernemer die hard werkt, maar lijkt het alsof je toch niet vooruit komt? Heb je moeite om je werknemers, leveranciers of jezelf te betalen? Schrijf je dan nu in.

geschreven op 18 april 2019
VRTNU VRTNU VRTNU