Spring naar inhoud

Het sneeuwt bijzondere programma's op Eén

één

Ontdek de buitengewone eindejaarsprogramma's

De feestdagen komen er weer aan! Tijdens deze gezellige eindejaarsperiode verwennen we je graag met jaarlijkse klassiekers, gezellige fictie en een streepje muziek.

Op het kerstmenu van Eén staat dit jaar ook vaste waarde Jeroen Meus, die heerlijke Dagelijkse winterkost op tafel tovert. Sven de Leijer brengt zijn eigenzinnig jaaroverzicht met de nodige portie warmte en gezelligheid in Vrede op aarde. In de kerstspecial van Eigen kweek pakken we samen met de sympathieke familie Welvaert uit Wijtschate op kerstavond de pakjes uit. Op kerst proberen De 3 wijzen de kandidaten van Kobe Ilsen te slim af te zijn, en later die avond wordt er nog Kerstmis gevierd met Anna en Ben in een bijzondere aflevering van Zie mij graag.

De 3 wijzen - kerstspecial

Klassiekers

Ook de jaarlijkse klassiekers staan weer op het programma. In Het jaaroverzicht wordt er teruggeblikt op alle belangrijke gebeurtenissen van het afgelopen jaar. 2018 was ook een jaar vol hoogtepunten in de Belgische sportwereld en die worden niet vergeten in Sportjaar 2018: Blinkende Belgen en Bronzen Belgen.

De warmste week

En natuurlijk is ook De warmste week te zien op Eén, met als afsluiter De warmste show op kerstavond. Karl Vannieuwkerke blikt tijdens deze liveshow live vanuit Wachtebeke terug op grote en kleine, spectaculaire en heel persoonlijke acties voor de bijna 2000 geregistreerde vzw's.

De warmste week

Van oud naar nieuw

Voor de champagneflessen om klokslag 12 uur ontkurkt worden, kan de hele familie samen genieten van de film Night at the museum: battle of the Smithsonian. Op oudejaarsavond wordt er in Antwerpen samen met Saartje Vandendriessche afgeteld naar 2019 met spetterend vuurwerk om middernacht. Kijkers die nog niet moe zijn na al dat feestgedruis, kunnen de hele nacht smullen van Loslopend wild & gevogelte.

Muziek

De feestdagen zijn niet compleet zonder een streepje muziek. André Rieu neemt zijn orkest mee naar zijn romantisch middeleeuws kasteeltje op kerstavond. Op kerstdag kan de kijker naar goede gewoonte genieten van het jaarlijkse kerstconcert in het paleis. Het nieuwjaarsconcert van de Wiener Philharmoniker luidt 2019 feestelijk in.

Eigen kweek – kerstspecial

Het volledige overzicht

Dagelijkse winterkost: vanaf 17 december tot 6 januari om 18.15 uur

Vrede op aarde: zondag 23 december om 22.10 uur, daarna maandag tot en met donderdag om 21.30 uur

Het jaaroverzicht: donderdag 27 december om 20.30 uur

Sportjaar 2018: blinkende Belgen en bronzen Belgen 26 december en 2 januari om 20.30 uur

It’s Christmas, kerstconcert 23 december om 23.10 uur

Kerstavond

De warmste show, om 16.30 uur

Eigen kweek – kerstspecial, om 21.30 uur

André Rieu: Home for Christmas, om 23.15 uur

Kerstdag

De 3 wijzen kerstspecial, om 20.45 uur

Zie mij graag: team Kerstmis, om 22.15 uur

Oudejaarsavond

Night at the museum: battle of the Smithsonian, om 21.25 uur

Live vuurwerk, om 23.45 uur

Nacht van loslopend wild & gevogelte, om 00.55 uur

Nieuwjaarsdag

Nieuwjaarsconcert 2019, om 11.15 uur

Sporza: veldrijden, om 14.15 uur

Start seizoen 3 Eigen kweek, om 20.30 uur

Klem, om 22.15 uur

geschreven op 12 december 2018
VRTNU VRTNU VRTNU