Spring naar inhoud
Eén

Grenslanders: Nieuwe fictiereeks met Koen De Bouw

In 2018 starten de opnames van een nieuwe thrillerreeks over het onschuldig ogende Grensland met Koen De Bouw en Jasmine Sendar in de hoofdrollen.

Eén en de Nederlandse omroep Avrotros werken momenteel aan de nieuwe fictiereeks Grenslanders.

Grenslanders speelt zich af in de grensstreek van Zeeuws-Vlaanderen met West- en Oost-Vlaanderen. In deze thrillerreeks wordt een meisje van Afrikaanse origine zwaar getraumatiseerd aangetroffen in de polders van het Grensland tussen Vlaanderen en Nederland. Tara, een rechercheur uit Rotterdam, en Bert, een psychiater uit Antwerpen, proberen te achterhalen wat er met haar is gebeurd. Al snel krijgen ze het gevoel dat het onschuldig ogende Grensland en de mensen die er wonen, meer geheimen verbergen dan de toeristische brochures doen vermoeden...

De hoofdrollen in de reeks worden vertolkt door Koen De Bouw en de Nederlandse Jasmine Sendar. Ook Wim Willaert, Herwig Ilegems, Adanna Unigwe, Sebastien Dewaele, Fedja Van Huêt, Monic Hendrickx, Ingrid De Vos, Chris Nietvelt, Anne-Laure Vandeputte, Astrid van Eck en Evelien Van Hamme maken deel uit van de cast, die zowel uit Belgische als Nederlandse acteurs bestaat.

De opnames gaan begin 2018 van start. Grenslanders zal worden uitgezonden op Eén en NPO 3.

geschreven op 07 december 2017
VRTNU VRTNU VRTNU