Spring naar inhoud

Exclusief: de eerste beelden van Over water

één

Wauw! Ontdek nu exclusief de eerste beelden van Over water, de nieuwe reeks van de hand van Tom Lenaerts, met muziek van Tamino!

Deze tiendelige reeks van Paul Baeten Gronda en Tom Lenaerts speelt zich af in de stad Antwerpen en haar haven.

In de trailer kan je een preview van de nieuwste single van jonge muzikale sensatie Tamino beluisteren.

‘Over Water’ draait rond de voormalige tv-ster John Beckers (Tom Dewispelaere) die van zijn vrouw Marjan (Natali Broods) en hun twee kinderen een allerlaatste kans krijgt om zijn leven weer op de rails te krijgen. Na een verblijf in de ontwenningskliniek gaat John dan ook met vernieuwde moed aan de slag bij het familiale expeditiebedrijf van zijn schoonvader.

De Antwerpse haven is voor John een hele nieuwe wereld. Het is een harde omgeving, maar ook één met geheel eigen regels en tradities. Hij vecht tegen zijn oude demonen en tegen nieuwe verleidingen, maar komt al snel in het circuit terecht van de gevaarlijkste maar ook lucratiefste handel aan de dokken: cocaïne.

John Beckers kwam om voor de haven te werken, maar vindt steeds extremere manieren om de haven voor hem te laten werken.

Bedenkers en scenaristen van 'Over Water' zijn Paul Baeten Gronda & Tom Lenaerts. Daarnaast was Lenaerts ook showrunner en heeft hij samen met Kato Maes de reeks geproduceerd. In de regiestoel zat het duo Norman Bates, bestaande uit opmerkelijke fictie debutanten Dirk Verheye en Inti Calfat. De hoofdcast bestaat uit Tom Dewispelaere, Tom Van Dyck, Natali Broods, Ruth Becquart, Kevin Janssens en Jeroen Perceval.

'Over Water' kan je in het najaar bekijken bij ons op Eén.

geschreven op 03 mei 2018
VRTNU VRTNU VRTNU