Spring naar inhoud

Eén steunt De warmste week

één

Programma's in het teken van Music for life

Eén steunt ook dit jaar De warmste week van Music for life.

Iedereen zorgt voor iedereen is de slogan van Music for life, en daar schaart Eén zich graag achter. In verschillende specials van Kalmte kan u redden, De allesweter en Blokken speelt een groot aantal BV's met maar één doel voor ogen: zoveel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel.

Maar niet enkel Eén-gezichten steunen het goede doel. Ook de Eén-kijkers kunnen De warmste week steunen, en daarbij maken ze kans op enkele bijzondere prijzen van Thuis en F.C. De Kampioenen.

Daarnaast staat ook Iedereen beroemd in het teken van Music for life en zendt Eén tijdens De warmste week uit vanop het terrein in De Schorre op verschillende tijdstippen.

  • De allesweter special: donderdag 15 december om 20.40 uur
  • Blokken for life: week van 19-23 december om 18.30 uur
  • Iedereen beroemd: week van 19-23 december om 19.40 uur
  • Kalmte kan u redden specials: zondag 25 december en zondag 1 januari om 20.30 uur.

Blokken for life

Mucoviscidose is de meest voorkomende erfelijke ziekte in ons land. Daarom nodigt presentator Ben Crabbé vijf bekende kandidaten samen met een familielid uit, om het tegen elkaar op te nemen in Blokken for life. De volledige opbrengst van deze week - zowel het prijzengeld als de opbrengst van het kijkersspel - gaat naar de mucovereniging, die dit jaar 50 wordt.

Deze BV's spelen mee voor het goede doel:

  • Maandag 19/12: Sergio vs. zijn zoon Gill Quisquater
  • Dinsdag 20/12: Warre Borgmans vs. zijn neef Dimitri Leue
  • Woensdag 21/12: Annelien Coorevits vs. haar zus Stephanie Coorevits
  • Donderdag 22/12: Christoff vs. zijn zus Lindsay
  • Vrijdag 23/12: Tom Lenaerts vs. zijn zoon Willem Lenaerts

Kalmte kan u redden special op Kerstdag en Nieuwjaarsdag

Op 25 december strijden vijf bekende dames tegen elkaar in een speciale aflevering. Maaike Cafmeyer, Ruth Beeckmans, Sarah Vangeel, Danira Boukhriss en Karen Damen. Op de allereerste dag van 2017 nemen vijf bekende quizmasters het tegen elkaar op. Steven Van Herreweghe, Adriaan Van den Hoof, Bart De Pauw, Erik Van Looy en Ben Crabbé maken onder elkaar uit wie van hen nu eigenlijk de beste quizzer is.

In het kader van Music for life wordt de pot van 10.000 euro integraal geschonken aan SOS Kinderdorpen.

Raadt het Music for life trio wie de allesweter is?

Op donderdag 15 december presenteert Lieven Scheire een special van De allesweter. Dit keer is het aan het presentatietrio van Music for life om de allesweter te ontmaskeren. Wie speelt er vals: Evi Hanssen, Kamal Kharmach, Eline De Munck of Showbizz Bart?

Als het trio het juist raadt, gaat hun 5000 euro naar De warmste week. Ook het geld dat alle winnende BV's het hele seizoen lang bijeensprokkelen in De allesweter, gaat naar een goed doel van Music for life.

Iedereen beroemd in De Schorre

In de week van 19-23 december draait Iedereen beroemd rond De warmste week. Alle rubrieken krijgen een 'warm' tintje, de desk staat de hele week op het terrein van Music for life en de winkelkarquiz ondergaat een metamorfose en wordt De warmste winkelkar, gespeeld vanop De Schorre. Alle opbrengst gaat naar de Belgische federatie van Voedselbanken.

Gepersonaliseerde Thuis-boodschap van de acteurs

Ook Thuis draagt bij aan Music for life met een bijzondere actie. Wie tussen vrijdag 16 en maandag 19 december De warmste week steunt met een speciaal sms'je, maakt kans op een persoonlijke kerstboodschap van een van de Thuis-acteurs.

Speel mee in de nieuwe F.C. De Kampioenen-film

Wij geven enkele gastrollen weg in de nieuwe, derde F.C. De Kampioenen-film die geregisseerd wordt door Jan Verheyen.

geschreven op 24 november 2016
VRTNU VRTNU VRTNU