Spring naar inhoud
Eén

Eén in 2018

Ook na december hebben we een heleboel straffe titels in petto. Van een kleine selectie lichten we graag al een tipje van de sluier:

Salamander

In 2018 pakt Eén uit met het langverwachte tweede seizoen van het gesmaakte Salamander, een spannende reeks met een heel eigen stijl. Salamander 2 kan rekenen op een getalenteerde cast met Filip Peeters in de rol van hoofdinspecteur Paul Gerardi. De moord op een politieke balling uit de Afrikaanse staat Kitangi trekt de aandacht van Gerardi. Hij ontdekt een samenzwering rond het bezit van de diamantmijnen in de staat en is er als enige van overtuigd dat de ontbonden groep Salamander betrokken is bij deze samenzwering. Maar door het onderzoek komen zijn leven en dat van zijn dochter op het spel te staan…

Op de man af

Aan 40 kilometer per uur naar beneden razen op een steile ijspiste, uren door de modder kruipen in een bootcamp, of op 60 meter hoogte een slingerend koord beklimmen… Saartje Vandendriessche doet het allemaal in het nieuwe programma Op de man af. Elke week neemt ze het op tegen een bekende man in een sportieve uitdaging – die hij mag kiezen. Saartje zelf heeft geen andere keuze dan de uitdaging aan te gaan. Ze zet alles op alles en toont zich als nooit tevoren.

Politie 24/7

Na het bijzonder succesvolle Spoed 24/7 brengt Eén de nieuwe docureeks Politie 24/7, die een uniek beeld geeft van de dagelijkse werkelijkheid van de Antwerpse politie. De kijker krijgt de verschillende facetten van de politiewerking te zien, zoals de wijkwerking, het verkeersteam, maar ook de interventieploegen en de mobiele eenheid. Voor het eerst werden er opnames toegestaan in de telecommando kamer (TCK) en bij tussenkomsten van het Snelle Respons Team (SRT).

Ontdek het najaar van Eén
geschreven op 10 augustus 2017
VRTNU VRTNU VRTNU