Spring naar inhoud
Eén

Eén begonnen met opnames nieuwe fictiereeks 'Secrets'

Secrets volgt een groep vrienden en jaargenoten van het Stedelijk Middelbaar Instituut Mechelen. Een dramatische gebeurtenis op hun skireis zet het leven van de laatstejaarsstudenten helemaal op zijn kop. Alles lijkt normaal, maar niks is gewoon. Op de rand van volwassenheid worden de jongeren geconfronteerd met zichzelf en met een voorval dat de rest van hun leven zal beïnvloeden.

Emma

Het THUIS-personage Emma Van Damme (rol van Elise Roels) is één van de laatstejaarsstudenten in de nieuwe reeks. Secrets brengt een volledig nieuw verhaal. Iets om te ontdekken, ook als je geen THUIS- kijker bent.

Nicky

Voor de regie tekent het jonge talent Sara van Oostrum en showrunner is gevestigde waarde Stef Wouters. Naast Elise Roels spelen onder meer Jonas Vermeulen, Elias Vandenbroucke, Annabet Ampofo en Lindsy Dias mee.

Kato en Vincent

Secrets zal te bekijken zijn op onze de sociale media kanalen en op televisie. Hiermee willen we iedereen de kans geven te genieten van de reeks waar en wanneer je maar wil. De opnamen van Secrets lopen van 29 januari tot 15 april 2018. Een uitzenddatum voor de reeks is er nog niet.

Davy

Secrets komt tot stand in samenwerking met de stad Mechelen en met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid.

geschreven op 01 februari 2018
VRTNU VRTNU VRTNU