Spring naar inhoud

Down the road in de prijzen op Gala van de Gouden K's

één

Gala van de Gouden K's

Wat een memorabele avond op het Gala van de Gouden K's! Van een restyling van Nancy tot een heldendaad van Tom Waes. Dit waren de hoogtepunten van de avond.

Down the road wordt 'Familieprogramma van het jaar'

Zo mooi! Dieter en zijn reisvrienden uit het tweede seizoen van Down the road mochten de prijs van Familieprogramma van het jaar in ontvangst nemen. En voor een vol Sportpaleis doen ze nog een keer hun bekende kreet.

Tom Waes vangt een dief in het Sportpaleis

Wanneer de award voor TV-ster van het jaar wordt uitgereikt, gaat er plots een dief aan de haal met de prijs. Gelukkig is Tom Waes in de buurt om hem te ontmaskeren.

Sander en Pascalleke moeten kussen voor een vol Sportpaleis

Een experimentje tijdens het Gala van de Gouden K's. Wanneer de kisscam uiteindelijk bij Sander en Sarah komt, wil iedereen in het Sportpaleis dat ze kussen. Sarah stelt een alternatief voor.

Bart en Nora laten het hele Sportpaleis zingen

Bart Peeters mag dan wel een gigantisch koor laten zingen tijdens zijn concerten, ook een vol Sportpaleis doet graag mee. Een echt kippenvelmoment!

Nancy krijgt make-over van Jani

Een mooi moment op het Gala van de Gouden K's. Niemand minder dan Jani Kazaltzis gaf onze Nancy een volledige make-over. Wat zal Didi hiervan zeggen?

geschreven op 25 januari 2020
VRTNU VRTNU VRTNU