Spring naar inhoud

Dit zie je vanaf maandag op één

één

Vanaf maandag ziet jouw week bij Eén er een beetje anders uit en kan je genieten van deze programma’s!

Gentbrugge

Precies een jaar geleden, in de zomer van 2019 verhuisde Joris Hessels met zijn gezin naar Gentbrugge en ging er op ontdekkingstocht. Hij bracht de kinderen naar school, deed boodschappen en wandelde in het park. Ondertussen ontmoette hij zijn dorpsgenoten. Hij luisterde naar hen, probeerde hen te leren kennen en vergezelde hen tijdens een stukje van hun dagelijkse leven. Opnieuw en opnieuw.

Gentbrugge is de persoonlijke expeditie van Joris Hessels in zijn eigen ‘nieuwe wereld’. Doorheen de afleveringen leer je heel wat van Joris’ nieuwe dorpsgenoten kennen.

Gentbrugge, vanaf donderdag 23 juli om 21u15.

Op weg met Jan

In Op weg met Jan gaat Jan Van Looveren op een avontuurlijke roadtrip, telkens vergezeld door gasten met een sterk verhaal. Buiten de grenzen van hun land en comfortzone leren ze elkaar en zichzelf beter kennen, op spannende routes vol verrassende ervaringen en ontmoetingen.

De landen waar Jan met zijn gasten naartoe trekt, zijn niet de minste. Zo trekt hij met Nora Gharib door het onbekende en ombeminde Albanië, reist hij met Marc Herremans naar de hoogste toppen van het Andesgebergte, verkent hij met Evi Van Acker het niet-toeristische deel van Vietnam en geniet hij met Carry Goossens van het prachtige Mongolië.

Op weg met Jan, vanaf maandag 20 juli om 21u30.

Het huis

Vanaf dinsdag 21 juli kan je opnieuw genieten van het van Het huis. Acht interessante Belgen worden 24 uur van de wereld afgesloten, in een imposant huis, aan de rand van het bos, op een onbekende locatie. Met interviewer Eric Goens in hun gezelschap. Deze boeiende mensen komen langs in Het huis:

  • Bart Peeters
  • Stefaan Degand
  • Sabine Hagedoren
  • Erik Van Looy
  • Danira Boukhriss
  • Philippe Geubels

Het huis, vanaf dinsdag 21 juli om 21u25.

plat préféré

In Plat Préféré gaat Jeroen Meus op zoek gaat naar het lievelingsgerecht van intrigerende en legendarische figuren uit het recente verleden.

In de eerste aflevering gaat hij op zoek naar de plat préféré van Johnny Cash. Vriendin Peggy Knight - volgens Cash 'probably the best southern cook in the world' - neemt Jeroen mee op een ontdekkingsreis door Nashville en Hendersonville, door de mist van de Smokey Mountains, om te eindigen waar het ooit allemaal begon: temidden van een katoenveld in Dyess. Daar houdt Jeroen een typische zuiderse barbecue met de plat préféré van Johnny Cash' op het menu.

Plat Préféré, vanaf woensdag 22 juli om 21u25.

geschreven op 18 juli 2020
VRTNU VRTNU VRTNU