Spring naar inhoud

Deze sterren schitteren in Band of brothers

één

De legendarische oorlogsreeks Band of brothers was voor een heleboel sterren de start van een goedgevulde carrière. Heb jij deze grootheden al gespot?

Michael Fassbender

Band of Brothers is de start van een succesvolle carrière voor deze Duits-Ierse acteur. Enkele jaren na deze reeks schittert hij in topfilms als 300, Inglorious Bastards en X-Men: First Class waar hij de rol van Magneto op zich neemt.

David Schwimmer

We kennen hem allemaal als Ross Geller uit Friends, maar David Schwimmer toont in Band of Brothers dat hij ook andere rollen aankan. Later zal hij ook zijn stem lenen aan Melman in Madagascar en speelt hij advocaat Robert Kardashian in de succesvolle reeks The People vs O.J. Simpson.

Jimmy fallon

Jimmy Fallon werkte al mee aan het succesvolle Saturday Night Live toen hij een kleine rol in Band of brothers scoorde. 14 jaar later kreeg hij een eigen late night show op NBC.

Tom Hardy

Wat een start voor Tom Hardy. Zijn debuut wordt al snel opgemerkt door een heleboel filmmakers. Zo speelt hij na Band of Brothers in legendarische filmproducties als Inception, Mad Max: Fury Road, Star Trek, Dunkirk en vertolkt hij Bane in The Dark Knight Rises.

James Mcavoy

De Schotse acteur speelde eerst mee in enkele kortfilms en musical-producties, maar breekt pas echt door dankzij Band of Brothers. Zo kan je hem zien als Professor X in X-Men: First Class en heeft hij de hoofdrol in de prestigieuze reeks His Dark Materials.

Simon Pegg

Het is snel gegaan voor de Britse acteur. Na Band of Brothers maakt hij zijn eigen films waaronder de legendarische Shaun of the Dead en is hij één van de hoofdpersonages in de Mission Impossible-films.

Colin Hanks

De opnames zullen voor extra veel stress gezorgd hebben bij Colin, want in Band of Brothers mocht hij voor het eerst onder het leiderschap van zijn vader (Tom Hanks) werken. Hij speelt ook mee in enkele topseries als Dexter, Fargo en Mad Men.

geschreven op 20 mei 2020
VRTNU VRTNU VRTNU