Spring naar inhoud

De zomer op één

één

Benieuwd wat Eén deze zomer voor jou in petto heeft? Je ontdekt het hier!

Adriaan Van den Hoof switcht erop los in een nieuw seizoen van zijn populaire quiz

Op maandag 15 juni verklaren we de zomer officieel voor geopend, want dan keert Adriaan Van den Hoof terug met het populaire Switch, de quiz zonder punten. Aan de geslaagde formule wordt niet geraakt: de vijf kandidaten strijden een hele week lang voor de hoogste plaats. De volgorde van de kandidaten geeft als vanouds de tussenstand weer.

Veilig Switchen? Dat kan!

Voor de opnames wordt dit jaar rekening gehouden met extra veiligheidsvoorschriften. Zo worden de kandidaten gescheiden door plexiglas, drukken ze af met behulp van een draadloze - en persoonlijke - afdrukknop en ook het wisselen van plaats gebeurt met de nodige afstand.

Switch: vanaf maandag 15 juni van maandag tot en met vrijdag om 20u15.

Niets te gevaarlijk, te gek of te moeilijk voor Tom Waes in de Blacklist

Een looping maken met een vliegtuig, een gebouw opblazen of een levensgroot snoephuis bouwen? Het klinkt te gek voor woorden maar Tom Waes gaat met veel plezier de uitdaging aan!

In de Blacklist gaat hij aan de slag met de meest uiteenlopende dromen van kinderen en probeert hij hun ‘onmogelijke’ wensen te vervullen. Of hem dat ook lukt? Je ziet het vanaf zondag 21 juni!

De Blacklist, vanaf zondag 28 juni om 20u15.

Karl Vannieuwkerke viert het leven in zijn nieuwe talkshow Vive la vie!

De Ronde van Frankrijk is uitgesteld, Karl Vannieuwkerke haalt in juli toch zijn tafel al van stal. Niet om over de koers te praten, wel om het leven te vieren. In Vive la vie! nodigt hij iedere avond twee gasten uit op een bijzondere plek in Vlaanderen. Hun doel? Warmte en gezelligheid zaaien na een moeilijke periode.

Vive la vie!, vanaf maandag 29 juni om 21u30.

De Stoel gaat deze zomer op stap!

Deze zomer komt De Stoel naar jou, in plaats van andersom. Als je weet in welke gemeente de stoel staat, krijg je misschien wel bezoek van onze reportageploeg en mag je het stoelspel spelen. Slaag je er ook in om de opdracht tot een goed einde te brengen? Dan win je een cheque van Vlaanderen Vakantieland voor een vakantie in eigen land!

De Stoel, vanaf maandag 29 juni om 19u40.

Het dagelijkse leven van negen kotstudenten

Het academiejaar loopt op zijn einde, maar dat wil niet zeggen dat je de studenten van Op kot deze zomer moet missen. Wekelijks toonden ze met zelf gefilmd materiaal hoe het eraan toe gaat op kot, in de les en thuis. Deze zomer laten we 't beste uit twee seizoen Op kot op je los in extra lange afleveringen. Kijkplezier verzekerd!

Op kot, vanaf maandag 6 juli om 19u45.

Joris Hessels ontmoet zijn nieuwe dorpsgenoten in Gentbrugge

Precies een jaar geleden, in de zomer van 2019 verhuisde Joris Hessels met zijn gezin naar Gentbrugge en ging er op ontdekkingstocht. Hij bracht de kinderen naar school, deed boodschappen en wandelde in het park. Ondertussen ontmoette hij zijn dorpsgenoten. Hij luisterde naar hen, probeerde hen te leren kennen en vergezelde hen tijdens een stukje van hun dagelijkse leven. Opnieuw en opnieuw.

Gentbrugge is de persoonlijke expeditie van Joris Hessels in zijn eigen ‘nieuwe wereld’. Doorheen de afleveringen leer je heel wat van Joris’ nieuwe dorpsgenoten kennen.

Gentbrugge, vanaf donderdag 23 juli.

geschreven op 08 juni 2020
VRTNU VRTNU VRTNU