Spring naar inhoud
Eén

De Notenkraker

Dé kerstklassieker allertijden

Geen eindejaar zonder dé prachtige kerstklassieker De Notenkraker. Dit ultieme kerstballet op muziek van Tchaikovsky is gebaseerd op het sprookje ‘De Notenkraker en de Muizenkoning’ van Hoffman en zal ook dit jaar vele harten verwarmen en balletliefhebbers doen wegdromen.

Verwacht je aan een magisch ballet waarin dromen en realiteit in elkaar overvloeien, sneeuwvlokjes dansen en liefde wordt gevonden waar je het niet verwacht. Dit alles in een prachtige choreografie gedanst door het National Theatre Belgrade.

We zijn uitgenodigd op het rijkelijk kerstfeest van de familie Stahlbaum. Clara krijgt er een houten notenkrakerpop die ’s nachts tot leven komt en haar meeneemt op een ongelooflijk avontuur. De Notenkraker verandert in een knappe prins en samen vechten ze met het leger van de Muizenkoning en dansen ze door Snoepgoedland. De volgende ochtend ontwaakt Clara als uit een mooie droom… Maar was het wel een droom?

Duur voorstelling: 1,5u met een pauze van 30 minuten

De Notenkraker is op 28 & 29 december te zien in Vorst Nationaal, op 30 december in Capitole Gent en op 2 & 3 januari in Stadsschouwburg Antwerpen.

Tickets en info : https://www.30jaarmusichall.be

geschreven op 30 oktober 2018
VRTNU VRTNU VRTNU