Spring naar inhoud

De meest memorabele dates van First dates

één

In tijden van crisis kunnen we meer dan ooit wat liefde en goed nieuws gebruiken, en daar hadden we gelukkig First dates voor. Op zoek naar het eeuwige geluk stapten deze mensen het restaurant binnen, hopend om te vertrekken met de liefde van hun leven aan hun zij. Voor sommigen ging dat vlotter dan anderen. Herbeleef deze vijf onvergetelijke dates.

Filip en Charissa

Filip zocht een vrouw die het hele pakketje kan aanvaarden, dus ook zijn dochtertje. Het leeftijdsverschil was in het begin een beetje onwennig, maar uiteindelijk groeiden ze steeds dichter bij elkaar. Aan de sandalen moet wel nog een beetje gewerkt worden.

Charlotte en Len

Wat begon met een enthousiaste high five, eindigde in mineur. Tussen Len en de zeer spontane Charlotte leek het wel te lukken, tot hij haar leeftijd moest raden. Geen tweede date, maar we hebben ons wel goed geamuseerd.

Gift en Kevin

Vlogger en aspirant-komiek Kevin wil de dingen wat serieuzer nemen. En toen kwam Gift binnen gelopen, die haar naam niet gestolen heeft. Een waar geschenk uit de hemel voor Kevin, en zo waren we getuige van een van de leukste dates van het seizoen.

Mike en Iona

Soms klikt het zo luid tussen twee mensen dat het hele restaurant het hoort. Mike en Iona leken voor elkaar gemaakt, maar wat zal de toekomst brengen? Herbeleef alvast hun fantastische date.

Elodie en Mathijs

Elodie komt je misschien bekend voor. Juist, ja, haar eerlijke en hilarische vlogs op Instagram, dààr ken je haar van. Ze maakt iedereen graag aan het lachen en herinnert je er graag aan dat het leven mooi is. Mathijs houdt zelf ook wel van een lolletje op sociale media. Zijn deze twee lachebekjes voor elkaar gemaakt, of valt het doek over deze date?

geschreven op 29 december 2020
VRTNU VRTNU VRTNU