Spring naar inhoud

De Grote Schijn

één

Van 25 oktober tot en met 11 november 2019

Wij kijken alvast uit naar de herfstvakantie! Want dan is er opnieuw De Grote Schijn: een magische avondwandeling langs een feeëriek verlicht pad met eeuwenoude fluisterende bomen en mysterieuze verrassingen onderweg, in het Rivierenhof. Drie weken lang – van 25 oktober tot en met 11 november – vormt één van de meest bezochte groene plekjes van Antwerpen het decor voor een totaalspektakel waar technologie, eigenzinnig klanken en de natuur één worden.

Het Rivierenhof opent zijn deuren voor een zinnenprikkelende tocht door het donker. Een uniek audiovisueel spektakel brengt een vernieuwend verhaal zonder woorden, met innoverende snufjes en lumineuze emoties. Het hele parcours is één grote beleving, indrukwekkende technieken voeren je van de ene mysterieuze verrassing naar de andere. Laat je je leiden, of hou je even halt om te communiceren met een muzikale treurwilg? Jij beslist. Jij wandelt. Het park verwondert.

De Grote Schijn belicht deze herfst voor de tweede maal het meest inspirerende stukje van Antwerpen. Deze uitgelichte herfstwandeling, waarbij je geniet van de pracht en kracht van de natuur in duizenden geuren en kleuren, is een unieke totaalbeleving voor elke bezoeker.

Op 24 oktober vindt er de speciale avant-première met Eén plaats.

geschreven op 04 oktober 2019
VRTNU VRTNU VRTNU