Spring naar inhoud

De 5 strafste Thuis-momenten uit 2020

één

In 2020 lag ook Thuis even stil, maar minder afleveringen betekende niet minder spanning. Brand, moordpogingen, intriges en het emotionele vertrek van dokter Ann. Thuis wist de energie van een jaar als 2020 zeker om te zetten in beklijvende televisie.

Jasper kan zijn woede niet beheersen

Aan het begin van 2020 werd Jasper beschuldigd van de verkrachting van Thilly. Toch bleef hij ontkennen. Een confrontatie met Thilly liep helemaal uit de hand.

De redding van Vic

Eddy is vastberaden om de ontvoerde Vic te vinden, en hij slaagt in zijn opzet. Charlotte en Jelle vluchten weg, maar hij kan Vic wel veilig naar Peter en Femke brengen. Helaas zijn de gevolgen voor Eddy niet mals..

Het huis van Frank en Simonneke in vuur en vlam

Een gezellige gourmetavond eindigde in een groot drama voor de familie Bomans. Wanneer Frank en Simonne gaan slapen zijn, breekt er brand uit. Raken ze op tijd buiten? En hoe groot is de schade aan het huis dat Bob en Tamara net kochten?

Robin wordt gered uit de klauwen van Xander

Omdat Xander dacht dat Tom de verkrachter van Tania was, wilde hij hem hard raken. Hij ontvoerde zijn zoon Robin. Gelukkig kon de snuggere Robin de gsm van Xander bemachtigen en zo zijn locatie doorsturen naar Tom. De politie zette meteen een grote reddingsactie op en bracht vader en zoon terug samen.

Vaarwel, dokter ann

Dokter Ann ziet het beeld dat ze van haar vader had, aan diggelen worden geslagen. Hij is de verkrachter van Tania en de vader van haar zoon, Xander. Haar relatie met Tania kan die spanningen niet aan. Wanneer ze daarna Xander en Tania al vechtend aantreft, slaat ze hem op het hoofd om Tania te beschermen. Xander overleeft de klap niet. Dokter Ann ziet geen toekomst meer voor haar bij haar familie, en wil opnieuw beginnen, ver weg. Ze vertrekt voor een nieuwe start in Kaapverdië.

geschreven op 31 december 2020
VRTNU VRTNU VRTNU