Spring naar inhoud

De 5 meest memorabele momenten van 2019

één

Op het einde van 2019 blikken we graag terug op 5 momenten van het voorbije jaar die voor altijd in ons geheugen blijven zitten.

Een radioactieve maaltijd

Enkele mensen zijn na de ramp in Tsjernobyl teruggekeerd naar hun huis, ondanks het negatieve advies. Tom ontmoette in Reizen Waes een vrolijke vrouw die absoluut wou dat hij bleef eten.

Dancing queen Maud

Terwijl de rest een ritje maakt in het reuzenrad, genoot Maud in Down the road van haar favoriete muziek. Even is ze helemaal in haar eigen wereld, alleen maar dansen en genieten. Wij hebben voor jou het prachtige, volledige fragment dat je niet op tv zag.

Clouseau verrast op een trouwfeest

Wouter en Liesbet zijn een prachtig koppel dat op het punt staat om te trouwen. Speciaal voor hun huwelijk verraste Bart Peeters in Merci voor de muziek hen met een ontroerend nummer. En dan maakte Clouseau een spectaculaire entree.

"Er komen nieuwe afleveringen van F.C. De Kampioenen"

Waarschijnlijk een van de meest besproken momenten van het jaar. De plezantste ploeg van het land werkt aan gloednieuwe afleveringen. En die aankondiging deden ze in stijl in de studio van Vandaag.

Philippe Geubels viert zijn verjaardag bij de koning

Op 15 april verjaart Philippe Geubels. En omdat verjaren zoveel leuker is met twee, bracht Philippe een bezoekje aan een andere jarige: niemand minder dan Koning Filip.

geschreven op 31 december 2019
VRTNU VRTNU VRTNU