Spring naar inhoud

De 5 meest hilarische momenten van 2020

één

Geen enkele horoscoop had begin dit jaar voorspeld wat een beproeving 2020 zou worden. De tranen hebben ons meermaals in de ogen gestaan, maar gelukkig af en toe ook van pure vreugde. Zeg nu zelf, van deze fragmenten kom je toch echt niet meer bij?

De berg was iets te hoog in Down the road

Deze gezellige langlauftocht kende meteen een valse start. De reisgenoten van Dieter Coppens geraken in Down the road amper uit de garage. Het lijkt er even op dat het niet ongevalvrij zal verlopen, maar gelukkig kunnen ze er allemaal nog om lach-laufen.

Dit restaurant zal Tom Waes niet snel vergeten

Tom Waes heeft al de hele wereld gezien, maar in Reizen Waes: Japan bracht hij een bezoekje aan het restaurant van Mister Kagaya. En die gekke meneer brengt eetervaring naar een heel nieuw niveau.

Wim Lybaert heeft de kriebels

Een spontane ingeving van Tijs Vanneste is voor Wim Lybaert een stevige beproeving. Tijdens De Columbus krijgen ze de kans om een fish pedicure te ondergaan. Voor Wim een ware hel.

Martin Heylen maakt er een zooitje van

Ergens de boel overhoop gooien, en dan nog eens bij de foute mensen. Je zou het niet van Martin Heylen verwachten. In Zelfde deur, 20 jaar later keert Martin 20 jaar na zijn Man bijt hond-reportages onaangekondigd naar de mensen terug. Onaangekondigd, maar ook zeker onvergetelijk.

Erik en Philippe halen hun innerlijke Jeroen Meus boven

Boezemvrienden Erik Van Looy en Philippe Geubels trokken in Geubels en de Hollanders enkele weken naar Nederland om na te gaan hoe het is om een echte Nederlander te zijn. Voor hun eerste opdracht moesten ze een klassieke stamppot maken. Vooral voor Erik een extreem moeilijke opdracht.

geschreven op 28 december 2020
VRTNU VRTNU VRTNU