Spring naar inhoud

De 5 kippenvelmomenten van 2020

één

Je zou het bijna vergeten in een jaar als 2020, maar soms kan je ook huilen van blijdschap en ontroering. Hopelijk is je voorraad zakdoekjes onuitputtelijk, want bij deze onvergetelijke momenten pink je ongetwijfeld een traantje weg.

Genieten van de supermaan

Tijdens de eerste golf van coronabesmettingen stapte Wim Lybaert op zijn fiets om 's nachts te genieten van de supermaan. Eén van de mooiste kleine gelukskes die je kan hebben.

"Liefde is liefde"

Down the road was voor Peter meer dan een reis. Hij voelde zich zo op zijn gemak bij zijn goede vriend Stijn dat hij aan hem vertelde dat hij op jongens valt. Stijns antwoord staat in het collectieve geheugen gegrift. Zeg het samen met ons: Liefde is liefde!

Siska Schoeters denkt terug aan Christophe 'Nonkeltje' Lambrecht

Het verlies van boezemvriend en collega Christophe Lambrecht belet Siska Schoeters niet om vrolijk te zijn, maar het verdriet zal nooit verdwijnen. In Het huis haalt ze enkele bijzondere herinneringen op.

De eerste keer zonder Xavier

Johny Voners overleed in maart van dit jaar. Een zware klap voor zijn familie, vrienden en collega's. De Kampioenen keerden dit jaar terug voor een kerstspecial, en daar mocht hun goede vriend natuurlijk niet in ontbreken.

Afscheid van een icoon

Op 30 november presenteerde Martine Tanghe haar allerlaatste journaal. Een succesvolle carrière van maar liefst 42 jaar kan je natuurlijk niet zonder vieren laten passeren. Alles begon met haar kleinzoon.

geschreven op 29 december 2020
VRTNU VRTNU VRTNU