Spring naar inhoud

Bart Peeters brengt 'Dicht bij mij'

één

Bart Peeters brengt zijn live-versie van Dicht Bij Mij uit, gebracht tijdens zijn Deluxe-concerten in de Lotto Arena. Opmerkelijk dat de tekst van het liedje exact beschrijft wat we nu net niet mogen doen. Dat zegt hij zelf op zijn Facebookpagina.

Beluister het nummer hier

Bart Peeters Deluxe naar september

Bart Peeters moet dus noodgedwongen zijn Deluxe-concerten uitstellen tot september. En hij is niet alleen. De impact van het coronavirus laat zich voelen in concertzalen, op festivals en bij bands en artiesten.

Daarom wil Studio Brussel er meer dan ooit zijn voor haar Belgische artiesten. Ze roepen luisteraars op om naar Belgische muziek te luisteren en die boodschap uit te dragen met hashtag #ikluisterbelgisch.

Ook Radio 1 staat maandag 30 maart helemaal in het teken van muziek door artiesten bij ons. Radio 2 draait op dinsdag 31 maart enkel muziek van bij ons. Bij Klara is er op donderdag 2 april een extra lange Music Matters en MNM draait op vrijdag 3 april enkel Belgische muziek.

En ook bij Eén zetten we de komende weken extra in op Vlaamse artiesten. Bij de muziekclips zal je nog meer Vlaamse artiesten zien opduiken, in Vandaag komen regelmatig Vlaamse artiesten langs met hun verhaal en ook in Iedereen beroemd zie je regelmatig Vlaamse artiesten hun opwachting maken.

geschreven op 27 maart 2020
VRTNU VRTNU VRTNU