Spring naar inhoud

Alle info over jouw programma's op Eén

één

Alles wat je moet weten over het programmaschema

Alles is wat anders dan anders bij Eén. Om je zo goed mogelijk geïnformeerd te houden over de implicaties van het coronavirus, verandert het programmaschema. Volg hier alle wijzigingen op de voet.

Pano: Zorg Om Corona.

Het is een cruciale week in de strijd tegen corona. Houden we stand nu de piek van de besmetting nadert? Pano trekt naar het front, naar de mensen die het dichtst bij het woekerende virus komen. Pano is er uitzonderlijk op donderdag 2 april om 20.40 uur.

DeRonde2020 – een koers vanuit hun kot

Zondag kan je op Eén kijken naar DeRonde2020 - een koers vanuit hun kot. 13 profs rijden de laatste 32 km van De Ronde virtueel tegen elkaar, elk thuis op de rollen. Michel Wuyts en José De Cauwer zijn uiteraard ook van de partij!

DeRonde2020 is nu zondag 5 april te zien bij ons op Eén vanaf 15.30 uur. Een uur later zal een virtuele Ronde van Vlaanderen winnaar 2020 gekroond worden. DeRonde2020 wordt om 13.35 uur voorafgegaan door Sporza Retro: De Ronde van Vlaanderen. Om 16.30 uur volgt De Ronde 103.

Dagelijkse kost blijft op post

Jeroen Meus blijft ook in deze bizarre tijden zorgen voor jouw Dagelijkse kost. Hij maakt nieuwe afleveringen op een speciale manier: met onbemande camera's.

Sporza retro

Nu talrijke wielerwedstrijden geschrapt zijn, zendt Sporza historische edities van wielerklassiekers opnieuw uit, gekozen door de kijkers.

Nostalgische programma's

In de namiddag worden nostalgische programma's als Kapitein Zeppos, Schipper naast Mathilde en De collega's uitgezonden.

Eurovisiesongfestival

Ook het Eurovisiesongfestival 2020 in Rotterdam wordt uitgesteld. Hooverphonic zou dit jaar ons land vertegenwoordigen. Ze zullen dat ook in de editie van 2021 doen.

Walk the talk en programmaweek rond Kom op tegen kanker

Het wandelevent Walk the talk, dat we samen met Kom op tegen kanker organiseerden op 18 en 19 april, stellen we uit naar het najaar. De nieuwe data worden later gecommuniceerd. Wie al een ticket heeft besteld, wordt via mail op de hoogte gehouden over de nieuwe plannen.

Ook de programmaweek met specials van Durf te vragen, Factcheckers, Buurman, wat doet u nu? en A day to remember (in de week van 13 april) verschuift naar het najaar, net als het KBC-belpanel.

Tributeshow 30 jaar Samson & Gert

De opnames van de tributeshow 30 jaar Samson & Gert – Er zit meer in een liedje dan je denkt op woensdag 1 april worden op pauze gezet. In de volgende dagen/weken beslissen we wat de mogelijkheden zijn om deze verjaardag zo goed mogelijk te vieren. Ook de ticketverkoop op 17 maart zal niet doorgaan.

First dates

Vandaag maakte op donderdag 12 maart een extra lange uitzending over het coronavirus. First dates viel daardoor weg en wordt verschoven naar 13 april.

Sportweekend

Doordat er verschillende sportwedstrijden afgelast zijn, is er de komende weken geen Sportweekend.

EK voetbal

Het Europese kampioenschap voetbal 2020 gaat dit jaar niet door. Het wordt uitgesteld naar de zomer van 2021.

De markt

Het programma De markt op zaterdagvoormiddag valt weg.

Olympische spelen

De premier van Japan en het Internationaal Olympisch Comité hebben een akkoord bereikt om de Olympische Spelen van komende zomer met maximaal een jaar uit te stellen door de coronapandemie. De spelen zullen in elk geval wel nog "Tokio 2020" heten.

geschreven op 13 maart 2020
VRTNU VRTNU VRTNU