Spring naar inhoud

één

Niet te missen bij Eén!

Nieuw seizoen met Jeroen Meus

één
Twee tot de zesde macht is terug om het weekend met een knal af te sluiten. Kersverse quizpresentator Jeroen Meus is helemaal klaar om de kijkers te ontvangen.

Internationale fictie op vrijdagavond

één
Ook dit voorjaar kan je op vrijdagavond genieten van internationale fictie zoals Victoria, Hinterland en Wallander.

Nieuw: Factcheckers

één
Thomas Vanderveken, Jan Van Looveren en Britt Van Marsenille duiken in de wereld van feiten en mythes in tijden van fake news.

Undercover, spannende fictie met Tom Waes

één
In de langverwachte fictiereeks Undercover moeten undercoveragenten Bob Lemmens en Kim De Rooij infiltreren in het leven van XTC-producent Ferry Bouman.

Nieuw: Is er een dokter in de zaal?

één
Philippe Geubels is een wandelende medische encyclopedie. Dat verborgen talent toont hij dit voorjaar in een gloednieuwe humoristische panelquiz.

Nieuw: De veiligheid van het land

één
Een exclusieve blik achter de schermen van het Crisiscentrum van de FOD Binnenlandse Zaken.

Programmawijziging op zondag 9 december

één
We volgen de politieke situatie op de voet. Daarom is onze programmatie voor zondag 9 december licht gewijzigd.

Britt Van Marsenille op zoek naar hikkers

één
Britt Van Marsenille onderzoekt voor het nieuwe programma Factcheckers feiten en fabels. Ze heeft jouw hulp nodig om te ontdekken of dit dé tip tegen de hik is!

Primeur: de nieuwe trailer van Urbanus: de Vuilnisheld

één
Op 27 februari 2019 komt ‘Urbanus: de Vuilnisheld’ in de zalen! Bekijk hier de trailer waarin de gekke figuurtjes uit Tollembeek helemaal tot leven komen.

Win een setje kerstversiering van The Grinch

één
Sinterklaas vertrekt binnenkort weer naar Spanje, maar hij liet bij ons alvast enkele cadeautjes achter om de kerstboom op te leuken.

Win tickets voor de première van Over water

één
Wil jij, in aanwezigheid van de acteurs, de première van de gloednieuwe fictiereeks Over water meemaken aan boord van de Flandria? Doe dan mee met de wedstrijd.

Makkelijk je kerstfeest regelen met Secret Santa

één
Stel, je wil een kerstfeest organiseren en cadeaus ruilen maar hebt geen tijd. Geen probleem! Regel je feestje makkelijker dan ooit met de Secret Santa van Eén.

Gelukkige verjaardag, Tom Waes!

één
Tom Waes wordt vandaag 50. Dat is in zijn geval een prestatie op zich, na alle zotte dingen die hij de afgelopen jaren op z'n palmares scheef. Een compilatie!

Ontdek alle Eén-boeken op de Boekenbeurs

één
Op 2 en 10 november presenteert Eén Van scherm tot boek op de Boekenbeurs. Eén-gezichten komen er vertellen over hun programma en bijhorende boek.

Opnames Black-out op de VRT

één
De crew van de nieuwe reeks Black-out streek neer op de VRT voor opnames. Wij mochten voor jou alvast een kijkje nemen. En Martine Tanghe was gastactrice!

Binnenkort FC De Kampioenen-marathon

één
Miserie, miserie, miserie... Of toch niet? We hebben bij Eén een weddenschap verloren, dus verwacht jullie binnenkort aan een heuse FC De Kampioenen-marathon.

Vanaf 1 november: Radio gaga op Eén

één
Een selectie van zes afleveringen uit de afgelopen drie seizoenen krijgen vanaf donderdag 1 november een vervolg op Eén.

Volg je Eén al op Instagram?

één
Bij Eén zit je ook goed op Instagram. Volg ons en ontdek exclusieve achter de schermen-foto's en filmpjes van onze programma's!

We ronden het verkiezingsweekend af met Het Kopstukkendebat

één
Tijdens het verkiezingsweekend op zaterdag 13 en zondag 14 oktober staan Eén en VRT NWS voor je klaar in heel Vlaanderen en Brussel.

Win tickets voor First man op één@themovies

één
First Man vertelt het verhaal van de NASA-missie die als doel had mannen naar de maan te sturen. Ontdek samen met ons de film op 15 oktober in Brussel.
VRTNU VRTNU VRTNU