Spring naar inhoud

één

Niet te missen bij Eén!

Wie is jouw heldin?

één
8 maart is internationale vrouwendag! De vrouwen van Eén vertellen je graag welke sterke vrouw zij bewonderen.

De eerste beelden van het spannende Grenslanders

één
Dit najaar kan je kijken naar de bloedstollende thrillerreeks Grenslanders, met Koen de Bouw in de hoofdrol. Ontdek nu al de eerste beelden.

Ontdek alles over het gloednieuwe 'Komen te gaan'

één
Komen te gaan is een ontroerende en tegelijk grappige reportagereeks over zes zeer verschillende Vlaamse begrafenisondernemers.

Nieuw op vrijdag: The Miniaturist

één
Een nieuwe portie internationale topfictie! The Miniaturist is een mysterieuze reeks die zich afspeelt in het Amsterdam van de Gouden Eeuw. Bekijk de trailer.

Urbanus neemt onze programma's over

één
Vanaf vandaag is de langverwachte film 'Urbanus: De vuilnisheld' in de bioscoop. Ter ere van deze première nam Urbanus enkele van onze programma's over.

Win tickets voor de musical Iedereen beroemd

één
Speel mee en wie weet zien we je binnenkort bij Iedereen beroemd, de musical.

Willy Willy is overleden

één
De Belgische rocklegende Willy Willy is niet meer. Nadat in juni vorig jaar kanker bij hem werd vastgesteld, overleed de leadgitarist van The Scabs.

De 5 mooiste gedichten uit Vrienden van de poëzie

één
Dag vrienden van de poëzie. Vandaag is het Gedichtendag en daarom hebben we 5 bijzondere gedichten geselecteerd uit het rijke archief.

Factcheckers zoekt fabels en feiten

één
Heb jij een fabel of feit waarover je nu eindelijk de waarheid wil weten? Mail ons en Britt, Jan en Thomas zoeken het misschien wel voor je uit.

Kom naar Neverland, de musical

één
Vlieg mee met Peter Pan, Wendy & Tinkelbel naar Neverland. En maak kennis met Kapitein Haak en met de Verloren Jongens.

Dit zijn de goede voornemens van onze bv's

één
We beginnen met volle moed aan het nieuwe jaar. Maar wat willen onze gezichten allemaal bereiken in 2019? Hun antwoorden zullen je verrassen.

Klaar voor een spetterend voorjaar

één
Er staat heel wat te gebeuren bij Eén. Benieuwd ons voorjaar? Maaike zingt je door al onze programma's. Naar welke kijk jij uit?

De feestdagen in 10 cartoons!

één
Tijdens de feestdagen schotelen we je elke dag een nieuwe cartoon voor. Van een feestmarathon tot ergernissen aan tafel... je maakte het zeker al eens mee!

Ga van oud naar nieuw met Eén

één
We sluiten 2018 af en starten 2019 met een combinatie van een flinke dosis humor, romantiek en een ongeziene vriendschap.

Dit zijn de nieuwjaarswensen van onze gezichten

één
Een nieuw jaar, een heleboel nieuwe wensen en voornemens! Maar wat zijn de nieuwjaarswensen van onze schermgezichten? Wij zochten het voor je uit.

Gelukkig nieuwjaar van ons bij Eén!

één
Van iedereen bij Eén willen wij jou een héél gelukkig nieuwjaar toewensen! Dat het een prachtig, gelukkig, gezond en liefdevol 2019 mag worden.

Win de lp+dvd van Coldplay: Live in Sao Paolo

één
Wil jij deze unieke lp + dvd van Coldplay: Live in Sao Paolo winnen? Doe mee met onze wedstrijdvraag en haal dit onvergetelijke concert in huis.

De playlist van het Jaaroverzicht

één
Elk jaar heeft zijn soundtrack, met nummers die in het oog en oor sprongen! Beluister hier alle muziek uit het Jaaroverzicht 2018 van VRT NWS.

Kerstdag: De nieuwste zaalshow van Philippe Geubels

één
Na 2 jaar televisiewerk in binnen- en buitenland is Philippe Geubels terug en wil hij zijn publiek bedanken met een nieuwe voorstelling: 'Bedankt voor Alles'.

De ultieme kerstfeestlijst!

één
Ben je nog op zoek naar dé perfecte afspeellijst tijdens het koken, aan de feestdis of gewoon om te dansen in de living?
VRTNU VRTNU VRTNU