Spring naar inhoud

7 tips voor een fantastische herfstvakantie

één

De herfstvakantie staat weer voor de deur. Met deze 7 tips zal je, je geen seconde vervelen.

1. Bezoekje aan De Grote Schijn

Het Rivierenhof opent zijn deuren voor een zinnenprikkelende tocht door het donker. Een uniek audiovisueel spektakel brengt een vernieuwend verhaal zonder woorden, met innoverende snufjes en lumineuze emoties. Het hele parcours is één grote beleving, indrukwekkende technieken voeren je van de ene mysterieuze verrassing naar de andere. Laat je je leiden, of hou je even halt om te communiceren met een muzikale treurwilg? Jij beslist. Jij wandelt. Het park verwondert.

2. Start van Het huis met James Cooke

Eric Goens haalt dinsdag 29 oktober James Cooke op met de bekende rode Citroën oldtimer voor een verblijf van 24 uur in Het huis.

De andere gasten:

  • 5/11: Theo Francken
  • 12/11: Niels Destadsbader
  • 19/11: Dina Tersago
  • 26/11: Willy Sommers
  • 3/12: Wout Van Aert
  • 10/12: Marc Herremans
  • 17/12: Lynn Wesenbeek

Het huis: vanaf 29 oktober elke dinsdag om 20.40 uur op Eén.

3. Bekijk Bevergem volledig op VRT NU

Op een dag neemt stand-upcomedian Freddy De Vadder zijn intrek in Bevergem. Waarom? Dat weet niemand. Maar het contrast tussen hem en de Bevergemnaars kan niet groter zijn. De Bevergemnaars zijn gecharmeerd door de aanwezigheid van de excentrieke rock-’n-rollfiguur, maar al snel wordt duidelijk dat de dorpelingen zelf nog veel excentrieker zijn en Bevergem vol intriges zit.

Bevergem: vanaf 29 oktober elke dinsdag om 21.40 uur op Eén.

4. Griezelen in Thuis

In Thuis wordt er ook Halloween gevierd. Ben jij ook benieuwd naar welke spannende dingen er allemaal staan te gebeuren?

Thuis: Elke weekdag om 20.10 uur op Eén.

5. Signeersessie met de cast van Dertigers

Heb jij altijd al eens de cast van Dertigers willen ontmoeten? Dat kan! Op vrijdag 1 november komen de acteurs van de topreeks naar de boekenbeurs voor een signeersessie.

6. Pannenkoeken op z'n Meus

Vrolijk jouw grijze zaterdagnamiddag op met bakplezier en heerlijke recepten van Jeroen Meus.

7. Eerste aflevering van De twaalf

Twaalf gewone burgers worden uit hun dagelijkse leven geplukt en opgeroepen als volksjury van een ophefmakende moordzaak. Ze hebben geen simpele taak: ze beslissen over de schuld of onschuld van de gerespecteerde schooldirectrice Frie Palmers, die wordt beschuldigd van twee moorden. Het proces blijkt niet alleen bepalend voor haar lot; ook het leven van de juryleden neemt een hele nieuwe wending aan. Wanneer de volksjury haar oordeel velt over de schuld van Frie, blijkt dat recht spreken niet voor iedereen dezelfde definitie heeft.

De twaalf: vanaf 3 november elke zondag op Eén.

geschreven op 27 oktober 2019
VRTNU VRTNU VRTNU