Spring naar inhoud

7 tips om Blue monday te overleven

één

Blue monday is zogenaamd de meest deprimerende dag van het jaar. Maar niet getreurd, met deze tips zorgen wij ervoor dat 20 januari voor jou een vrolijke maandag wordt.

1. Sport al je zorgen weg met Start to Kamp Waes

Gedaan met het uitstellen van die goede voornemens! Schrijf je nog snel in voor Start to Kamp Waes en geraak in topvorm op enkele weken tijd!

2.Huil van het lachen

Met deze fragmenten lach je jouw maandagdipje ongetwijfeld helemaal weg.

Jean-Philippe die Franske wil redden:

De grappigste papegaai van het land:

"Rubentje toch!" Voor wie er maar niet genoeg van krijgt:

3.Shake it off!

Deze happy tunes zorgen ervoor dat je Blue Monday snel bent vergeten.

4.Verwen jezelf met comfort food

5. Fleur je dag op met onze feel good programma's

Down the road

27 januari is er een nieuw seizoen van Down the road. Maar in afwachting tot kan je nog even je hart verwarmen met de vorige twee seizoenen die volledig op VRT NU terug te vinden zijn.

Zie mij graag

Anna, Nicole, Sas, Gunter en Ben botsen op heel wat relationele problemen. Anna gaat na drie maanden bij haar twintig jaar oudere vriend Jean-Philippe inwonen. Hij is chirurg, weduwnaar, en heeft een zestienjarige dochter Eva. Anna wil de beste plusouder zijn, maar het nieuw samengesteld gezin neemt geen goede start. Vic eist veel aandacht van Jean-Philippe en Lou komt in zijn puberjaren.

DNA Nys

Voor de derde winter op rij geeft DNA Nys een blik achter de schermen bij de bekendste veldritfamilie van het moment: de familie Nys. Oud-veldrit kampioen Sven beleeft vanop de eerste rij de prille stappen in de carrière van zijn zoon Thibau. Die is nu tweedejaars junior, een jaar waarin verwacht wordt dat hij zowat alles zal winnen. Maar lukt hem dat ook? En hoe gaat hij met die druk om? Hoe reageert hij op de steeds groter wordende aandacht?

6. Boek nu de Thuisreis naar Kreta!

7.En als alle tips hierboven niet werken, vergeet dan nooit:

geschreven op 20 januari 2020
VRTNU VRTNU VRTNU