Spring naar inhoud

één

Niet te missen bij Eén!

Vanaf 1 november: Radio gaga op Eén

één
Een selectie van zes afleveringen uit de afgelopen drie seizoenen krijgen vanaf donderdag 1 november een vervolg op Eén.

Volg je Eén al op Instagram?

één
Bij Eén zit je ook goed op Instagram. Volg ons en ontdek exclusieve achter de schermen-foto's en filmpjes van onze programma's!

We ronden het verkiezingsweekend af met Het Kopstukkendebat

één
Tijdens het verkiezingsweekend op zaterdag 13 en zondag 14 oktober staan Eén en VRT NWS voor je klaar in heel Vlaanderen en Brussel.

Win tickets voor First man op één@themovies

één
First Man vertelt het verhaal van de NASA-missie die als doel had mannen naar de maan te sturen. Ontdek samen met ons de film op 15 oktober in Brussel.

Philippe Geubels presenteert nieuwe humoristische panelquiz

één
Philippe is een wandelende medische encyclopedie en dat talent gaat hij gebruiken in een nieuwe panelquiz over gezondheid. In het voorjaar van 2019 op Eén.

Eerste opnamedag nieuwe fictiereeks Black-out

één
Vandaag starten de opnames voor de nieuwe fictieserie Black-out, een politieke actiethriller over een land in de ban van een complete elektriciteitspanne.

Eén ondersteunt Indonesië 12-12

één
Ten voordele van de slachtoffers van de tsunami op het Indonesische eiland Sulawesi zal er ook op Eén spots uitzenden om uit te nodigen om te steunen.

Stem op jouw favoriete tv-dier!

één
Vandaag is het Werelddierendag. Ook bij ons passeerden al heel wat leuke dieren de revue. Tijd voor jou om op je favoriete tv-dier te stemmen!

Win een exemplaar van Tough body strong mind

één
We willen wel graag een sterk en gezond lichaam, maar ergens onderweg haken we af. Saartje Vandendriessche toont in haar nieuwste boek hoe het anders kan.

Eén in de prijzen op de Ensors

één
Vanavond werden de Ensors, de Vlaamse filmprijzen, uitgereikt op het Filmfestival van Oostende. Tabula rasa was de grote winnaar!

Down the road en Sorry voor alles winnen Rose d'or

één
Fantastisch nieuws: Down the road, Sorry voor alles en Taboe vielen vandaag in de prijzen op de prestigieuze Rose d'or awards in Berlijn.

Win Midsomer murders Cluedo

één
Midsomer murders is terug en dat vieren we met leuke prijzen.

Nieuw: Wereldburgers

één
Antwerpse comedienne Soe Nsuki maakt haar eerste programma voor Eén. Dit doet ze samen met Tine Troch (die je kent van Iedereen beroemd).

Een buitengewone dag Eén: de hoogtepunten

één
Dit jaar is 3 september dag Eén en geven we het gewone leven een buitengewone start. Speciaal voor jou zetten we alle hoogtepunten van deze dag op een rijtje.

Alle foto's van dag Eén

één
Een fotoverslag van deze buitengewone dag!

Professor T. met audiodescriptie

één
Seizoen 3 van Professor T. begint met Jasper achter tralies. Het verblijf in de gevangenis wordt een helse beproeving voor de man met autisme en smetvrees.

Alle muziek uit Dagelijkse zomerkost

één
De vakantie zit er jammer genoeg op, maar niet getreurd! Je kan de zomer nog een tijdje herbeleven met de muziek uit Dagelijkse zomerkost.

Deze Eén-programma's maken kans op een Ensor

één
De Ensors zijn de Vlaamse filmprijzen die worden uitgereikt op het Filmfestival van Oostende. Ook heel wat reeksen van Eén zijn dit jaar genomineerd!

Lieve Blancquaert brengt een ode aan het leven

één
Fotografe Lieve Blancquaert reist opnieuw de wereld rond om deze keer het einde van ons leven in beeld te brengen.

Win een overnachting in Kasteel Gravenhof

één
Win dankzij Het gordelfestival een overnachting voor twee personen met ontbijt in Kasteel Gravenhof. Het enige wat je moet doen is onze vraag beantwoorden.
VRTNU VRTNU VRTNU