Spring naar inhoud

één

Niet te missen bij Eén!

De ronde 103

één
De Ronde van Vlaanderen 2019: de val van van der Poel, de ijzersterke Asgreen en verrassende winaar Bettiol. Was het even spannend achter de schermen?

Bart Peeters brengt 'Dicht bij mij'

één
Bart Peeters brengt zijn live-versie van ‘Dicht Bij Mij’ uit. Opmerkelijk dat de tekst van het liedje exact beschrijft wat we nu net niet mogen doen.

Nieuw: Twee tinten grijs

één
Jan en Pascal onderzoeken acht weken lang hoe het leven eruit kan zien na het pensioen en hoe andere mensen dat aanpakken.

Quarantraining week 1

één
Fit blijven in quarantaine? Het is niet makkelijk, maar wij zetten je graag op weg met deze quarantrainingsschema's.

Bekijk het beste van Johny Voners

één
Acteur, theatermaker en zanger Johny Voners is niet meer, maar hij blijft voor altijd verder leven in deze prachtige rollen.

Rust zacht, Johny

één
Vanmiddag, dinsdag 17 maart, is in intieme kring acteur Johny Voners overleden. We wensen de familie en dierbaren van Johny onze innige deelneming.

Extra educatieve programma's

één
Jouw dagen zien er door de coronamaatregelen helemaal anders uit. Daarom voorzien wij een extra aanbod met educatieve programma's.

Een wiskundig wonder

één
Het is Pi-dag! Hét moment om nog eens aan te halen hoe ook jij al die cijfertjes vanbuiten kan leren.

Alle info over jouw programma's op Eén

één
Alles is wat anders dan anders bij Eén. Hierdoor veranderen ook voor jou enkele dingen in ons programmaschema. Volg in dit artikel alle wijzigingen op de voet.

30 jaar Samson & Gert

één
30 jaar Samson & Gert, dat verdient een spetterende en muzikale show. 30 jaar Samson & Gert – Er zit meer in een liedje dan je denkt, brengt hulde aan het duo.

Help mee om het coronavirus in te perken

één
Help mee om het coronavirus in te perken, met deze zes eenvoudige preventietips.

Samen tegen kanker tijdens walk the talk

één
Eén en Kom op tegen Kanker slaan de handen ineen tijdens Walk the talk.

Thomas Vanderveken is voor de tweede keer papa

één
Thomas Vanderveken en zijn vrouw Véronique Leysen zijn de trotse ouders geworden van een mooie zoon. We wensen hen en grote broer Otto alle geluk toe.

Win een duoticket voor de documentaire 'De Stig'

één
‘De Stig’ is het wonderbaarlijke verhaal van een jongeman die nooit heeft opgegeven. Doe mee met onze wedstrijd en ga met je +1 naar deze straffe documentaire.

Gedichtendag 2020

één
Gedichtendag 2020 wordt er één om nooit meer te vergeten. Dat laat Frits, ofte Robin uit Thuis, je graag weten.

Kamal Kharmach is papa geworden

één
Goed nieuws! Kamal en zijn vrouw zijn de trotse ouders geworden van de kleine Loubna. We wensen de kersverse mama en papa alle geluk toe.

Zo zag je Raymond van het Groenewoud nog nooit

één
In de exclusieve, driedelige documentaire Raymond! blikken we terug op het leven van Raymond van het Groenewoud en zijn halve eeuw carrière.

Down the road in de prijzen op Gala van de Gouden K's

één
Wat een memorabele avond op het Gala van de Gouden K's! Van een restyling van Nancy tot een heldendaad van Tom Waes. Dit waren de hoogtepunten van de avond.

Bekijk de eerste beelden van GR5

één
In de nieuwe psychologische roadthriller GR5 besluiten vier vrienden om het Grote Routepad nummer 5 af te wandelen ter herdenking van hun vriendin Lisa.

7 tips om Blue monday te overleven

één
Blue monday is zogenaamd de meest deprimerende dag van het jaar. Maar met onze tips kan jij deze dag zorgeloos doorbrengen.
VRTNU VRTNU VRTNU