Spring naar inhoud

één

Niet te missen bij Eén!

Nieuw: Komen te gaan

één
De nieuwe docureeks Komen te gaan volgt zes ondernemers die elk op hun eigen manier in het vak en het leven staan.

Nieuw: Is er een dokter in de zaal?

één
Philippe Geubels is een wandelende medische encyclopedie. Dat verborgen talent toont hij dit voorjaar in een gloednieuwe humoristische panelquiz.

Nieuw: Dertigers

één
Zes vrienden worstelen met de uitdagingen van hun generatie, het evenwicht tussen werk en gezin en de geheimen van een onverwerkt trauma dat hen verbindt.

Nieuw: Happy birthday to Soe

één
In het nieuwe Happy birthday to Soe gaat comédienne Soe Nsuki op zoek naar haar Congolese familie.

Special: Klem

één
In zijn eerste kortfilm Klem brengt Ish Aït Hamou het verhaal van zijn derde roman ‘Als je iemand verliest die je niet kan verliezen’.

Nieuw: De veiligheid van het land

één
Een exclusieve blik achter de schermen van het Crisiscentrum van de FOD Binnenlandse Zaken.

Programmawijziging op zondag 9 december

één
We volgen de politieke situatie op de voet. Daarom is onze programmatie voor zondag 9 december licht gewijzigd.

Britt Van Marsenille op zoek naar hikkers

één
Britt Van Marsenille onderzoekt voor het nieuwe programma Factcheckers feiten en fabels. Ze heeft jouw hulp nodig om te ontdekken of dit dé tip tegen de hik is!

Primeur: de nieuwe trailer van Urbanus: de Vuilnisheld

één
Op 27 februari 2019 komt ‘Urbanus: de Vuilnisheld’ in de zalen! Bekijk hier de trailer waarin de gekke figuurtjes uit Tollembeek helemaal tot leven komen.

Win een setje kerstversiering van The Grinch

één
Sinterklaas vertrekt binnenkort weer naar Spanje, maar hij liet bij ons alvast enkele cadeautjes achter om de kerstboom op te leuken.

Win tickets voor de première van Over water

één
Wil jij, in aanwezigheid van de acteurs, de première van de gloednieuwe fictiereeks Over water meemaken aan boord van de Flandria? Doe dan mee met de wedstrijd.

Makkelijk je kerstfeest regelen met Secret Santa

één
Stel, je wil een kerstfeest organiseren en cadeaus ruilen maar hebt geen tijd. Geen probleem! Regel je feestje makkelijker dan ooit met de Secret Santa van Eén.

Ga met je gezin naar Walking with dinosaurs

één
Walking with dinosaurs – the arena spectacular is voor de laatste keer terug in Brussel en jij kan erbij zijn!

Gelukkige verjaardag, Tom Waes!

één
Tom Waes wordt vandaag 50. Dat is in zijn geval een prestatie op zich, na alle zotte dingen die hij de afgelopen jaren op z'n palmares scheef. Een compilatie!

Ontdek alle Eén-boeken op de Boekenbeurs

één
Op 2 en 10 november presenteert Eén Van scherm tot boek op de Boekenbeurs. Eén-gezichten komen er vertellen over hun programma en bijhorende boek.

Opnames Black-out op de VRT

één
De crew van de nieuwe reeks Black-out streek neer op de VRT voor opnames. Wij mochten voor jou alvast een kijkje nemen. En Martine Tanghe was gastactrice!

Binnenkort FC De Kampioenen-marathon

één
Miserie, miserie, miserie... Of toch niet? We hebben bij Eén een weddenschap verloren, dus verwacht jullie binnenkort aan een heuse FC De Kampioenen-marathon.

Vanaf 1 november: Radio gaga op Eén

één
Een selectie van zes afleveringen uit de afgelopen drie seizoenen krijgen vanaf donderdag 1 november een vervolg op Eén.

Scrooge, A Christmas Carol van Charles Dickens

één
Scrooge of ‘A Christmas Carol’ is één van de mooiste en bekendste vertellingen ooit. Ontdek deze kerstperiode de musical met meesterverteller Warre Borgmans.

Volg je Eén al op Instagram?

één
Bij Eén zit je ook goed op Instagram. Volg ons en ontdek exclusieve achter de schermen-foto's en filmpjes van onze programma's!
VRTNU VRTNU VRTNU