Spring naar inhoud

30 jaar Samson & Gert

één

Optredens van o.a. Regi & Bart Peeters

De opnames van de tributeshow 30 jaar Samson & Gert – Er zit meer in een liedje dan je denkt op woensdag 1 april worden op pauze gezet. In de volgende dagen/weken beslissen we wat de mogelijkheden zijn om deze verjaardag zo goed mogelijk te vieren. Ook de ticketverkoop op dinsdag 17 maart zal dus niet doorgaan.

30 jaar Samson & Gert, dat verdient een spetterende en muzikale show. In 30 jaar Samson & Gert – Er zit meer in een liedje dan je denkt, brengen wij samen met Ketnet hulde aan het duo.

Op 23 april kan je bij ons, naar aanleiding van de 30ste verjaardag van Samson & Gert, kijken naar een spetterende en muzikale show voor het duo uit: 30 jaar Samson & Gert – Er zit meer in een liedje dan je denkt.

Het bekende duo is al 30 jaar lang te zien op jouw tv en binnenkort neemt Gert afscheid van Samson; het ideale moment dus om hen te eren.

Iconische songs in een nieuw jasje

De Samsonrock, Samen op de moto, Wij zijn bij de brandweer… Wie kent die klassiekers niet? Verschillende bekende Vlaamse artiesten steken samen met een liveband de bekendste nummers van Samson & Gert in een fonkelend nieuw jasje.

Onder andere Regi, Bart Peeters en Niels Destadsbader staan op het podium bij 30 jaar Samson & Gert – Er zit meer in een liedje dan je denkt. Ook Danira Boukhriss, sopraan Astrid Stockman en Cleymans & Van Geel geven het beste van zichzelf. Sommigen onder hen zijn zelf opgegroeid met de legendarische liedjes van ieders favoriete hond, anderen werkten in het verleden met het duo samen.

Terugblikken op 30 jaar Samson & Gert

Samen met allerlei bekende en minder bekende fans blikken we in de show ook terug op 30 jaar Samson & Gert. Ook de cast van de reeks zelf haalt herinneringen op aan die fantastische periode. De iconische hoofdpersonages als de Burgemeester en Meneer Spaghetti zijn in de studio aanwezig en brengen op die manier een eresaluut aan Samson & Gert, die in deze show voor de allerlaatste keer in een nieuwe uitzending op televisie te zien zullen zijn.

geschreven op 10 maart 2020
VRTNU VRTNU VRTNU