Spring naar inhoud

één

Niet te missen bij Eén!

De één nieuwjaarskaartjes

één
Klik en ontdek je kerstkaart!

Karine Claassen Dwars door Amerika

één
Karine Claassen trekt naar de VS, om een reportage te draaien over de stand van het land onder president Trump. Ontdek de allereerste foto's van haar reis.

Red Flames

één
In deze tweedelige reeks volgen de programmamakers de speelsters tijdens de voorbereiding op EURO 2017, het EK in Nederland.

Truken van de foor

één
In Truken van de foor nemen Freek Braeckman en Julie Van den Steen ons dagelijks gedrag onder de loep.

Iedereen tegen kanker

één
Eén zet de strijd tegen kanker terug op de agenda met een nieuwe editie van Iedereen tegen kanker.

Over eten komt terug

één
Na het succesvolle eerste seizoen van Over eten zijn Danira Boukhriss en Kobe Ilsen terug om antwoorden op actuele voedingsvragen te vinden.

Copy beest

één
In het tweede seizoen van Copy beest gaat Dieter Coppens zeven uitdagingen aan, samen met zeven nieuwe, fascinerende dieren zoals de sidderaal.

La vie en rose

één
Annemie Struyf trekt een jaar lang door Frankrijk, langs mensen die hun ultieme droom proberen waar te maken.

Topservice

één
Topservice volgt enkele Belgische professionals in hun job; mensen die in hun gebied de beste service van de wereld bieden en in dienst staan van de allerrijkst

Wat is De noodcentrale?

één
Na een heel geslaagd eerste seizoen is De noodcentrale terug met straffe verhalen uit de noodcentrales van de politie, brandweer en ziekenwagen.

In het spoor van De Romeo's

één
In het spoor van De Romeo’s geeft een blik achter de schermen bij de populaire band De Romeo’s: Chris, Gunther en Davy.

Zie mij graag

één
In de herkenbare feel-goodreeks Zie mij graag zet Anna na het bedrog van haar man Ben een punt achter hun huwelijk. Maar hoe moet het nu verder?

The missing

één
Vanaf dinsdag 27 december is de tweede reeks van het spannende The missing te zien op Eén. Hoe ga je om met de terugkeer van een vermist kind?

De kerst van Eén

één
Ook tijdens de kerstvakantie zit je goed bij Eén. Ontdek al onze programma's die je zullen loodsen naar een spetterend 2017.

Eén steunt De warmste week

één
Met o.a. Blokken for life, specials van De allesweter, Kalmte kan u redden en Iedereen beroemd, en een bijzondere Thuis-actie.

Wat als de dijken breken?

één
In de dramareeks Als de dijken breken wordt dit sombere scenario plots werkelijkheid: een zware storm trekt langs West- Europa en de dijken begeven het.

Schrijf je in voor de M/V van het jaar

één
Peter Van de Veire zoekt vanaf 26 december 12 avonden lang naar de M/V Van Het Jaar. Schrijf je nu in om een opname bij te wonen.

Tom Waes speelt hoofdrol in nieuwe fictie-reeks

één
De opnames gaan van start van een nieuwe zwart-komische fictiereeks voor Eén, waarin Tom Waes de hoofdrol zal vertolken.

Philippe Geubels doorbreekt taboes

één
Voor Taboe gaat Philippe Geubels elke week op bezoek bij mensen waar je eigenlijk niet mee mag lachen, om er dan samen met hen toch mee te lachen.

Win de zevende omnibus van F.C. De kampioenen

één
Beantwoord de wedstrijdvraag en win de zevende omnibus van F.C. De Kampioenen.
VRTNU VRTNU VRTNU