Spring naar inhoud

één

Niet te missen bij Eén!

Een gratis yogales met Ingeborg

één
Eén maakt je zomer! Zondag organiseren we een gratis yogales met Ingeborg. Wil je erbij zijn? Laat dan hier je mailadres achter.

Kom naar een opname van Voor de leeuwen

één
In Voor de leeuwen wordt nieuw komisch talent echt voor de leeuwen gegooid. Wij zoeken de honderd gulste lachers van Vlaanderen.

Hoe goed ken jij de Red flames?

één
De Red flames geven het beste van zichzelf in de EK-match tegen Denemarken. Maar hoe goed ken jij ons nationaal vrouwenelftal? Doe de test.

De genomineerden voor Radio 2 zomerhit 2017

één
Wie wint dit jaar de Radio 2 Zomerhit? Op 13 augustus rond 22.00u, na een spetterende live show in Blankenberge, weten we het. Maar eerst moet jij kiezen.

De 8 grappigste films met Louis De Funès

één
Enkele weken lang kan je bij ons kijken naar een paar legendarische films van Louis De Funès. Wij verzamelden zijn 8 toppers in een handig overzicht.

Ontdek alle hoogtepunten van Vlaanderen feest!

één
Peter Van de Veire presenteert een muziekshow met veel topartiesten die uitsluitend Nederlandstalige muziek zingen, waaronder K3, Christoff en Van Echelpoel.

5 redenen om naar 'Urbanus zelf!' te kijken

één
Urbanus brengt vanavond zijn legendarische liedjes, samen met oude en nieuwe sketches, in een theatershow. Wij geven je 5 redenen waarom je dit niet mag missen.

7 tips om lange wachttijden op de luchthaven te overleven

één
In The terminal moet Viktor negen maanden lang op de luchthaven wonen. Als je deze zomer last hebt van extreme vertragingen, kan je deze handige tips gebruiken.

De zomerfilms van Eén

één
Filmliefhebbers zitten deze zomer goed bij Eén, met iedere zaterdag een film. Acht internationale kaskrakers waar je maar niet genoeg van krijgt.

Win tickets voor de F.C. De Kampioenen fandagen

één
Beantwoord de wedstrijdvraag en win een gezinsticket voor de F.C. De Kampioenen fandagen in Plopsaland.

Laat de zon in je hart!

één
Frank Deboosere en Sabine Hagedoren vieren het begin van de zomer. Ze zingen 'Laat de zon in je hart'. Feest!

Danira en Peter presenteren Steracteur Sterartiest

één
Het kersverse presentatieduo Peter Van de Veire en Danira Boukhriss zal acteurs begeleiden in hun transformatie van steracteur naar sterartiest.

EST - BEL

één
Volg live de wedstrijd van de Rode Duivels in de voorronde van het WK voetbal 2018. Kunnen ze hun leiderspositie in groep H bewaren?

Achter de schermen van aflevering zes

De club
Dina verrast nieuw clublid Steven met het nieuws dat ze een tatoeage heeft én toont hem hoe je walst.

Ontdek de 12 hoogtepunten uit One love Manchester

één
Het benefietconcert One love Manchester was een groot succes. Duizenden mensen ter plaatse en miljoenen online genoten van een groots optreden.

Eén wint vier Vlaamse televisiesterren

één
Tijdens de 10de editie van De nacht van de Vlaamse televisiesterren ging Eén met vier prijzen aan de haal waaronder Beste presentatrice en Rijzende ster.

Ken jij deze 7 personages van Leonardo DiCaprio?

één
Zaterdag speelt DiCaprio in Catch Me If You Can een oplichter met heel wat verschillende identiteiten. Maar herken je ook de andere rollen die hij al speelde?

One Love Manchester integraal op Eén

één
Op zondag 4 juni zenden we het benefietconcert One love Manchester uit ten voordele van de nabestaanden van de slachtoffers van de aanslag in Manchester.

Voor de Leeuwen

één
In september is er op Eén het nieuwe programma 'Voor de Leeuwen', waarin Bart Peeters en Eén op zoek gaan naar nieuw, allround komisch talent.

Girls with Autism

één
Limpsfield Grange is een unieke kostschool voor autistische meisjes. Door persoonlijke verhalen en bijzondere opnames leren we deze leerlingen kennen.
VRTNU VRTNU VRTNU