Spring naar inhoud

één

Niet te missen bij Eén!

Welkom in Die huis

één
Vanaf 26 september heet Eric Goens je elke dinsdag welkom in Die huis in Zuid-Afrika. Het wordt voor de gasten meer dan ooit een confrontatie met zichzelf.

Mierenpipi op een stokje en slangenbloed

één
Op een culinaire reis door de wereld kom je heel wat vreemde dingen tegen. Daar kan Nick vanaf nu ook van meespreken.

Tastes of the world

één
Nick Bril, chef van The Jane en dj, nodigt zes culinaire ambassadeurs uit op Tomorrowland om er hun gerecht te bereiden in het Tastes of the World-restaurant.

Nick Bril in de keuken

één
Nick Bril volgt de ambassadeurs van 'Tastes of the world', maar ook hij wordt gevolgd in de keuken. En daar blijft hij niet altijd even kalm onder stress.

Nieuw: Appel d'urgence

één
Na De noodcentrale is er vanaf donderdag 28 september ook Appel d'urgence. Vijf weken lang kan je een kijkje nemen bij de calltakers van de noodnummers in Luik.

Kobe Ilsen vertrekt op reis voor nieuw programma

één
Vandaag vertrekt Kobe Ilsen voor een langere tijd naar het buitenland voor de opnames van een gloednieuw reportagemagazine.

Kom naar de avant-première van It's showtime

één
Volgend jaar kan je kijken naar It's showtime, maar een paar geluksvogels kunnen de reeks alvast in avant-première ontdekken. Speel dus snel mee.

De 3 wijzen bij Thuis

één
Kobe Ilsen stond op 1 september op de set van Thuis met een speciale aflevering van De 3 wijzen. De wijzen? Dokter Ann, Dieter en Tamara.

Op de trein met conducteur Frank Deboosere

één
De pendelaars op de trein Hasselt - Brussel werden deze ochtend gecontroleerd door een buitengewone conducteur.

Dag Eén: alle foto's

één
Danira, Frank, Jeroen en meer: bekijk alle foto's!

De hoogtepunten van Dag Eén

één
Een treinrit met conducteur Frank, opstaan met Danira, een lekkere lunch van Jeroen Meus en zoveel meer. Ontdek de hoogtepunten van Dag Eén.

Win de 'Zomerhit 2017'-cd

één
'Zomerhit 2017' was weer een spetterend feest met optredens van fantastische artiesten zoals Niels & Wiels en Gers Pardoel! Win nu de verzamel-cd met alle hits.

Danira Boukhriss en Philippe Geubels belden je wakker

één
Op 1 september begon voor velen het dagelijkse leven. Om die dag zo fris mogelijk in te zetten, stonden Danira en Philippe extra vroeg op om jou te wekken.

Win een exclusief bezoek aan de Bank van de Arbeid

één
Tijdens Open Monumentendag stelt de iconische Bank van de Arbeid zijn deuren open. En jij kan een exclusieve rondleiding winnen.

Verrassende namen in Twee tot de zesde macht

één
Vanaf 10 september fleurt Bart De Pauw de zondagavond van de Eén-kijkers op met het nieuwe seizoen van Twee tot de zesde macht. En dat doet hij niet alleen!

Wat weet jij over 'Witse'?

één
Vanavond kan je kijken naar W. - Witse, de film. Maar wat weet jij nog over deze geweldige politieserie? Doe de test.

Kamal Kharmach presenteert Het collectief geheugen

één
In Het collectief geheugen zoekt Kamal met twee teams naar zaken die in het Vlaamse geheugen thuishoren. Maaike Cafmeyer en Jacques Vermeire zijn teamkapiteins.

William en Harry openhartig over de dood van Diana

één
Prinsen William en Harry praten openhartig over de meest dramatische gebeurtenis uit hun leven: de dood van hun moeder, Lady Diana, 20 jaar geleden.

Bekijk hier de eerste beelden van Kampioenen Forever

één
In hun derde film trekken De Kampioenen naar Zuid-Afrika om hun voetbalploeg te redden. Ontdek hier al de eerste exotische beelden!

Deze 5 dingen moet je weten over Spanglish

één
Adam Sandler schittert vanavond in de film 'Spanglish'. Maar wist jij deze 5 dingen al over deze heerlijke romantische komedie?
VRTNU VRTNU VRTNU