Spring naar inhoud

één

Niet te missen bij Eén!

De helden van Arnout

één
In zijn nieuwe programma De helden van Arnout treedt Arnout Hauben in de voetsporen van vergeten Belgen die ooit het grote avontuur hebben opgezocht.

Tytgat Chocolat met audiodescriptie

één
Tytgat Chocolat is het verhaal van Jasper Vloemans, een jongeman die op reis vertrekt, zijn geliefde achterna. Bekijk de reeks ook met audiodescriptie.

De weg naar het WK

één
Vanaf september kunnen we met z’n allen duimen voor de Rode Duivels. Slagen Hazard, De Bruyne, Mertens en co. erin om naar het WK door te stoten?

Dit is 'Voor de leeuwen'

één
Een nieuwe generatie humortalent wordt voor de leeuwen gegooid en toont haar kunnen. Sketches, een lied, grappige video’s… alles kan en mag.

Van vlees en bloed

één
Beenhouwerij Vangenechten draait goed, maar alles verandert wanneer de verloren zoon Rudy plots weer voor de deur staat…

Flikken Rotterdam

één
Na de succesreeksen Flikken en Flikken Maastrich kan je nu ook de zaken van het Rotterdamse rechercheteam en de officier van justitie volgen.

Steracteur sterartiest

één
Het legendarische showprogramma Steracteur sterartiest komt dit najaar terug op Eén, met Danira Boukhriss en Peter Van de Veire als gastvrouw en –heer.

Tytgat Chocolat

één
Jasper Vloemans werkt als inpakker bij het chocoladebedrijf Tytgat Chocolat en wordt verliefd op zijn collega Tina, een meisje van Kosovaarse afkomst.

Tastes of the world

één
Nick Bril, chef van The Jane en dj, nodigde zes culinaire ambassadeurs deze zomer uit op Tomorrowland om er hun beste gerecht te bereiden.

Eén in 2018

één
Ook na december heeft Eén een heleboel straffe titels in petto. Van een kleine selectie lichten we graag al een tipje van de sluier.

Diana, 7 Days

één
In deze unieke BBC-documentaire praten William en Harry voor het eerst over de tragische dood van Diana.

Kom naar het Gordelfestival

één
Kom naar het Gordelfestival en ontdek de Groene Gordel en het Vlaamse karakter van de Rand rond Brussel.

Lucas Van den Eynde in 3e seizoen Flying doctors

één
Leuk nieuws! Lucas Van den Eynde wordt copiloot van Anthony Caere in het derde seizoen van Flying doctors. De aanleiding? Een ontmoeting in Van Gils en gasten.

De hoogtepunten van 100 jaar slag bij Passendale

één
De herdenking van de slag bij Passendale leverde het ene na het andere kippenvelmoment op. Wij selecteerden de mooiste momenten.

De 10 grappigste gezichten van Louis De Funès

één
Op zaterdagavond trekt Louis De Funès met zijn gendarmes naar New York voor een nieuw grappig avontuur. Wij verzamelden zijn leukste gezichtsuitdrukkingen.

Kom alles te weten over Riviera

één
Vanaf 25 juli kan je genieten van de spannende Britse drama- en misdaadreeks Riviera, over de onderwereld van de Franse Rivièra.

Dieter Coppens maakt Down the road

één
In Down the road neemt Dieter mensen met het syndroom van Down mee op reis. Samen verleggen ze grenzen en gaan ze nieuwe uitdagingen aan.

Ken jij deze bekende varkens?

één
Tony probeert in Het varken van Madonna zijn varken Porki aan de man brengen in een bijzonder avontuur. Maar ken jij deze legendarische varkens? Doe de test.

7 dingen die je moet weten over Louis De Funès

één
In de jaren 60 en 70 was hij niet weg te denken van het witte doek. Maar wist je deze zeven dingen al over topkomiek Louis De Funès?

Gratis e-strip: De kampioenen aan zee

één
Geen plaats meer in je reiskoffer? Download dan nu gratis de e-strip De kampioenen aan zee.
VRTNU VRTNU VRTNU